Займайся спортом під музику із Mifo

07/02/2018

Конструкція


 Mifo i6 та Mifo і8 позиціонуються виробником як гарнітури для спортсменів. Тобто, користувач має розраховувати на легку конструкцію навушників із відповідним кріпленням та бездротовим типом підключення.

Mifo і6 i8.jpg

У Mifo i6 та Mifo і8 є все, але при тому назвати гарнітури найзручнішими для спорту вкрай важко - чаші навушників через присутні акумулятори володіють не малими розмірами, а тому при найбільш різких рухах голови із сторони в сторону, навушники можуть випасти. У Mifo і8 розмір чаш більш компактний, що кардинально відображується на ергономічності носіння - старша гарнітура набагато комфортніша. Особливо зручною є можливість магнітного скріплення чаш - у обох гарнітур вони зчіплюються та розміщуються на тілі користувача як намисто, що унеможливлює втрату пристроїв.

магнітне скріплення.jpg

Але конструкція у вигляді накладки також може приносити певні незручності, якщо, наприклад, користувачем виступить дівчина із довгим волоссям, яке може чіплятися за кабель. Та, навряд чи, хтось займається тим самим фітнесом не зібравши зачіску.


Особливості


Mifo i6 та Mifo і8 відрізняються від інших пристроїв  водозахищеністю за стандартом IPx6, що стало можливим, завдяки використанню магнітного зарядного пристрою. Водозахищеність дає змогу очікувати від гарнітур більшої стійкості до поту - не потрібно буде переживати за техніку, якщо тренування буде навантаженим.

водозахищеність.jpg
 

До речі, зарядка гарнітур відбувається швидко, а тримаються вони достатньо витривало - зазначені виробником дані у вигляді 5-6 годин виправдовують себе, хоча все залежить від умов використання. Заряд смартфона з’їдається також у межах розумного, при тому його можна не діставати з кишені під час занять та користувач не з’єднаний із ним кабелем, що є великою перевагою Mifo i6 та Mifo і8.

 
Як грають?


 Якщо звернути увагу на аудіо-можливості гарнітур, то великої якості звуку не варто очікувати - не вистачає вираженості на середніх частотах, а при високій гучності з’являється ледь помітний “пісок” при відтворенні. Найгірше Mifo i6 та Mifo і8 дружать із рок-композиціями, тому якщо любите надихатися на додатковий кілометр на пробіжці треками AC/DC - Mifo i6 не ваш вибір. Зате гарнітура чудово справляється із R’n’B, репом та непогано фокусує увагу на низьких глибоких частотах.

 

як грають.jpg


Переваги 


Конструкція Mifo i6 та Mifo і8 дозволяє не бути прив’язаним до смартфону чи плеєру, а отже користувач не буде стикатися із вирваним кабелем із роз’єму гаджету, заплутуванням дроту та його пошкодженням. Магнітне скріплення чаш дозволить не думати за гарнітуру, коли ви її не використовуєте, але при тому швидко одягнути, коли наприклад їдете додому з тренування. Гарнітури легкі в управлінні, адже розробниками передбачені пульти керування із відчутними на дотик кнопками. Особливу увагу привертають магнітні зарядки - вони швидко під’єднуються до відповідного місця на гарнітурах та десь за півтори години вертають їх до активної роботи. 

заряд.jpg


Можливо, з першого разу, такий спосіб зарядки буде незвичним, але саме він дав змогу бути Mifo i6 та Mifo і8 водозахищеними - користувач може не хвилюватися за вихід з ладу гарнітури через піт. Не можна обійти увагою й те, що виробник передбачив до кожної гарнітури набір амбушюр різноманітного розміру та типу. Це дасть змогу підібрати індивідуально для себе необхідний комплект та користуватись гарнітурами із макисмальним комфортом. 

насадки.jpg

 

Також навушники сподобаються своїм зовнішнім виглядом - вони виконані у яскравих соковитих кольорах, а обробка чаш виглядає лаконічно та стильно. Mifo i6 та Mifo і8 будуть приємно доповнювати спортивний вигляд свого власника та додавати йому легкість.


Недоліки 


Головним мінусом Mifo i6 та Mifo і8 є їх мікрофони - мало того, що вони дуже глухо передають голос, додатково не дуже комфортно розмовляти через їх розміщення. Вони знаходиться біля обличчя, але далеко від роту, тому захоплення голосу відбувається з боку, що співрозмовник відчуває як “звук в трубу”.

на кінець.jpg


Висновки


Беззаперечно, Mifo i6 та Mifo і8 виступають непоганими компаньйонами для фізично активних користувачів. Незважаючи на певні недоробки, вони дійсно зручніші за класичні дротові гарнітури, але тільки не для найбільш різких видів спорту - боксу, легкої атлетики чи тенісу. Більше  Mifo i6 та Mifo і8 призначені для фітнесу чи йоги, де буде доречна легка музика та відсутні швидкі рухи головою. Так би мовити, Mifo i6 та Mifo і8 - це вибір для тих, хто слідкує за собою, але не вимагає від свого фізичного стану культуристичної підготовки, а від аудіо-техніки студійної якості звуку. 

 

на кінець силка.JPG


На сайті ktc.ua, у розділі гарнітур, можна ознайомитись із детальними характеристиками гарнітур Mifo i6 і Mifo i8. За додатковою інформацією Ви завжди зможете звернутися до  менеджерів інтернет-магазину, які швидко допоможуть обрати необхідну модель. 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?