Як зарядити смарт гаджети, коли немає світла?

24/10/2022

Кожен розуміє, що з «сусідами» нам, м’яко кажучи, не пощастило. Росіяни продовжують атакувати Україну ракетними обстрілами. За останні дні найбільше атак припало саме на енергетичні об’єкти, через що багато областей та міст залишились без світла. Відповідно і зараз є перебої з електропостачанням та віялові відключення електроенергії. Щоб ви завжди могли залишатись на зв’язку ми підготували декілька способів, як зарядити смарт гаджети, коли немає світла.

batterie-ecoflow-delta-max-panneau-solaire.jpg

Powerbank

Найважливішим гаджетом під час війни став смартфон. Залишатись на зв’язку з близькими, бути в курсі останніх новин — просто маст хев, тому дуже важливо, аби смартфон якомога довше залишався зарядженим. Найпростішим та найпопулярнішим способом швидко зарядити смартфон є універсальні батареї або ж, простіше кажучи, повербанки. Є безліч моделей з великою ємністю та потужністю, що підтримуватимуть заряд батареї гаджета досить довго. А завдяки високій потужності деякі повери можуть навіть зарядити ноутбук. Крім того, якщо користуватись ноутбуком ти не плануєш, але він заряджений, можна використати його як зарядний пристрій — просто підключи смартфон через USB-кабель.

Портативні зарядні станції

Це ефективний варіант для заряджання не лише смартфону, але й користування побутовою технікою. Станція може заряджатись від сонячної енергії або ж від авто. У більшості моделей є підтримка швидкої зарядки і одночасне заряджання до більше, аніж 10 гаджетів. З таким смарт аксесуаром можеш не хвилюватись чи зможеш вранці, як мінімум, поснідати або ж випити кави. Гарантуємо — зможеш!

Сонячні панелі

Портативність, надійність, екологічність! Сонячні батареї — ідеальний варіант для заряджання гаджетів, якщо немає електрики. Єдиний їх мінус — вночі сонячні батареї не можуть видавати таку ж потужність як і вдень, але для заряджання смартфону потужності точно вистачить. 

Портативна колонка

Так-так, тобі не почулось! Так само як і з ноутбуком твій смартфон можна зарядити від безпровідної колонки. На довготривалу та швидку зарядку розраховувати не варто, проте зробити екстрений дзвінок або ж переглянути останні новини можливість буде.

Автомобіль

Майже кожен власник залізного коня має автомобільну зарядку. А якщо ні, то зараз саме час прикупити. Вжууух — і поїхали, і зарядили смартфон, повербанк чи ліхтарик. А ще навіть деякі моделі автомобільних тримачів мають бездротову зарядку:) Наприклад, AMAZINGthing Speed Fit Mag MagSafe із зарядкою до 15 Вт, сумісний з моделями смартфонів, що підтримують Qi. 

Пристрої безперебійного живлення

ПБЖ — це автоматичні пристрої, до яких можна підключити як портативні гаджети, так і побутову техніку, щоб вони працювали навіть без світла. Найчастіше джерело безперебійного живлення купують для ноутбуків чи ПК, проте зарядити гаджети, які потребують меншої потужності буде ще простіше. 

Зараз в інтернеті є безліч варіантів як зарядити смартфон шматочком лимона чи тертям батарейки. Проте не радимо використовувати народні методи, бо є висока ймовірність не те, що без зарядженого гаджета залишитись, але й взагалі без гаджета. Обирай перевірені смарт способи заряджання і зберігай спокій:) 
 

Читайте також:
Aria Wireless — перша портативна колонка від HATOR 
Сьогодні на огляді у нас перша Bluetooth-колонка від бренду HATOR. В цьому матеріалі будемо розбиратися чи вийшло у HATOR успішно увійти в нову категорію продуктів. КОМПЛЕКТАЦІЯ Коробка має фірмовий дизайн HATOR. Всередині колонка надійно захищена щільними пінними прокладками зверху і знизу. В ком
18/06/2023
JBL Pulse 5: звучання, яке ти маєш побачити
Лінійка JBL Pulse вже налічує 5 поколінь і хто пам’ятає оригінальну колонку JBL Pulse, то може оцінити який великий шлях подолала компанія поки ми отримали Pulse 5. В цьому матеріалі розкажемо про основні фішки “епатажної” колонки. Чому епатажної? Бо досі є два табори, які сперечаються про те чи є в
27/03/2023
Колонки Sony SRS-XE200 та SRS-XE300: що вибрати?
Може видатися, що ринок bluetooth-колонок повністю належить для JBL, але це не зовсім так, зважаючи на те, що на ринку є портативні колонки від Sony, яким є чим похвалитися. Бренд Sony у світі аудіо не поступається для JBL, а останнім часом можливо й випереджає зважаючи на нещодавно представлені кол
06/02/2023
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?