Як на хайпі заробляють шахраї

30/05/2019

Друзі, хочемо повідомити, що останнім часом у мережі поширюються рекламні пости та відео від людей, які вирішили заробити на хайпі деяких новин. Як відомо, на минулому тижні компанія SpaceX запустила у дію свої супутники Starlink, довкола яких вирують дискусії різних спеціалістів. За заявами Ілона Маска наразі відомо, що ці супутники зможуть значно здешевити користування мережею, а можливо навіть зробити Інтернет "безкоштовним". 

На фоні цієї інформації, деякі особи почали просувати продукцію від фірми "Tenda Global" (яка у більшості асоціюється з відомою компанію "Tenda"). Шахраї розповідають про "портативні роутери", які працюють від розетки та надають доступ до безлімітного та безкоштовного супутникового інтернету із будь-якої точки України. 

Попереджаємо, що за існуючими технологіями роботи, Wi-Fi-маршрутизатор не здатний "напряму" приймати супутниковий сигнал, тому не довіряйте подібним постам і не витрачайте кошти на покупки у шахраїв. 

Пам'ятайте, що придбати мережеве обладнання для налаштування бездротової мережі вдома чи в офісі ви можете в мережі цифрової техніки КТС, адже ми співпрацюємо тільки з кращими виробниками та постачальниками пристроїв, забезпечуємо сервісне обслуговування та завжди готові допомогти у виборі пристроїв для ваших потреб. 

Переглянути все мереже обладнання ви можете у каталозі інтернет-магазину КТС

Безпечних і приємних вам покупок! 

 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?