Як додати вебсайт на головний екран Android та IOS?

16/05/2024

Якщо у вас є улюблений новинний сайт чи будь-який інший до якого ви часто звертаєтесь і при цьому він не має окремого застосунку, то дуже зручно мати пряме посилання на нього на головному екрані смартфона. Створена вами іконка на робочому столі буде виконувати лише одну функцію - відкриє браузер і перенесе вас на сайт. Створити таку іконку надзвичайно просто.

Як додати вебсайт на домашній екран Android?

Кілька браузерів дозволяють користувачам додавати вебсайт на домашній екран Android. Однак нижче ми розглянемо найпопулярніший спосіб з використанням Google Chrome.

  • Відкрийте Google Chrome і перейдіть на вебсайт.
  • Натисніть кнопку з трьома вертикальними крапками у верхньому правому куті екрана.
  • Виберіть “Додати на головний екран". Зверніть увагу, що якщо вебсайт має додаток в Play Play, то опція «Додати на головний екран» буде замінена на «Встановити додаток».
  • Натисніть “Додати”, щоб перенести його на головний екран.

Якщо ви повернетеся до головного екрана, то побачите відповідну іконку, яка швидко перекидатиме вас на відповідний сайт.

tU20VAmCRGpo2HFujSDtx5ySaN2jLUn216E0Uko8fv6-uHfARbbW8fuDi_uzUeaLqOss0NhRR502iHM2WT7VIlH_SpsxhJde6G-MIvw115IUtXaN6A2Aps-ToH5On9CYvi48ZVJiR8Z-p36utax1Gho

Як додати вебсайт на головний екран iPhone?

iPhone відрізняється від Android тим, що для нього не має значення, чи є у вебсайт застосунок. Ви все одно можете додати його як іконку.

  • Перейшовши на вебсайт через браузер Safari, натисніть кнопку меню “Поділитися”.
  • У меню прокрутіть вниз і виберіть “Додати на головний екран”.
  • Якщо хочете, відредагуйте назву сайту так, як вона буде відображатися на вашому екрані.
  • Натисніть “Додати”.

Тепер іконка там і готова до використання.

В обох випадках і на Android і та iOS іконка спрацює лише з браузером в якому була створена, тобто у Google Chrome та Safari відповідно.

Читайте також:
Найбільш захищений смартфон Samsung: Galaxy XCover7
Samsung одна з небагатьох компаній, яка поруч зі звичайними смартфонами має окрему нішу захищених пристроїв. Якщо ви багато подорожуєте, працюєте в екстремальних умовах або просто вам потрібен смартфон чи планшет, який не розіб’ється при падінні та не вийде з ладу через дрібні механічні пошкодження,
30/05/2024
Google Pixel 8a: 7 років оновлення операційної системи
Традиційно в травні Google презентує субфлагманський смартфон з буквою “а” в назві і цей рік не став виключенням. Google Pixel 8a не розчарував, більше того він навіть трохи зачарував своїми флагманськими характеристиками. Серія Pixel “а” з моменту свого створення стала еталоном того, як має вигляда
08/05/2024
OPPO Reno11 F 5G: “F” - фановість чи функціональність?
Нещодавно компанія OPPO презентувала смартфон Reno11 F 5G, який є дещо спрощеною версією OPPO Reno11 5G, який був презентований у лютому. В цьому огляді ми детальніше розберемося, що означає літера “F” у назві та визначимося “F” — це про функціональність чи про фановість. 1 товарів Великий блок ДИ
15/04/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?