Xiaomi Mi 11: на ті самі граблі? 

28/12/2020

Історія повторюється. З цією фразою не посперечаєшся, але коли подивитися на рішення Apple і реакцію на них від інших компаній, то розумієш, що повторюється історія аж надто часто. Вже давно відомо, що флагманський смартфон від Xiaomi буде першим смартфоном на процесорі Snapdragon 888. Є підтвердження, що апарат матиме Super AMOLED  екран на 120 Гц з підтримкою HDR10. Основна камера буде аж на 108 МП.

Zyr1g11yOjKT_UE5eNxqQTa_FPuxhIFzIANX5Ag-HVh5YENbQfb-2YHl4mtMeQsn9WdADstSBfBjrDe8TDwBjSw5Ycd9UouLTFhIWoxNa0KJSkL6w455IUpGqi4x7DjLYThAO7nq

Нещовдавно в мережу потрапили фотографії коробки флагманського Mi 11 і вона така ж тонка, як в iPhone 12  по тій причині, що разом зі смартфоном не буде блоку для зарядки. Нагадаємо, що після презентації iPhone 12 Xiaomi була однією з тих компаній, яка не прогавила нагоду потролити Apple за таке рішення. Крім того, в мережі з’явилася інформація, що Xiaomi може зменшити кількість пластику в упаковці аж на 60% і при цьому адаптер для зарядки залишиться в комплекті, але як бачимо, не вийшло.

e4XOV2KpKBVEDF17ypcB4FF9D2b1fku3rlpyTUZD44dIc8zLVmoYIFW37ja6Zc3NNNtSlWoTCUc45Vgx7tqo1D9SfPa3n_x9eAUzBTD-PHyrem_NaGBrAEagjV7Yxdx3YqFK7XYO

Крім Xiaomi тролінгом рішення Apple відмовитись від адаптерів живлення зайнявся одвічний конкурент Купертіновської компанії — Samsung, але як пізніше виявилося, то нові флагмани від корейського виробника будуть теж без блоків живлення. Тут все пішло ще далі, оскільки пости з висміюванням невдовзі були видалені. Хто слідкує за ринком смартфонів, то знає, що Apple вже неодноразово "підколювали" , але зрештою інші виробники також розуміли доцільність таких рішень і запроваджували їх у себе. 

Кілька років тому така ситуація була з роз’ємом для навушників 3,5 мм. З виходом iPhone X багато виробників смартфонів тролили Apple за виріз в дисплеї, але через місяць на вирізи в екрані перейшов весь ринок. Дехто висміював Apple навіть за відмову від Touch ID на користь Face ID, але згодом стало зрозуміло, що це більш прогресивне рішення. Висновок один — “не кажи гоп, поки не перестрибнеш”. 

Якщо ж не говорити про комплект, то Mi 11 буде потужним флагманом і вже навіть є живі фото апарату від Xiaomi. Крім найновішого процесора від Qualcomm флагман може похвалитися 12-ма ГБ оперативної пам’яті та захисним склом від Corning - Gorilla Glass Victus.

5mjdz1i9otIXaFFnpgZ2baqFNhWfxS4Q3nH6vE7nyVYoorbcuYoBQbi58niPyWsyRGrBEXChJ1hhNrbgQG-wvmzhnnglvpSWLZHNPhd0Z_GzNBp68vLTbNB7f14c0fj3qqfP-rSA

Як бачимо Xiaomi і ще кілька виробників смартфонів знову наступають на граблі тролінгу рішень Apple і через трохи приймаючи аналогічні рішення отримують “по лобі” тими ж граблями тролінгу, але вже боку журналістів та техноблогерів і ці граблі зазвичай б'ють болючіше.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?