Все і відразу: три новинки від Samsung

31/08/2017

Напередодні виставки IFA 2017 у Берліні компанія Samsung представила відразу три нові продукти:

  1. Розумний годинник - Gear Sport;
  2. Фітнес-трекер - Gear Fit2 Pro;
  3. Бездротові навушники - Gear IconX 2018

Samsung Gear Sport

Перший анонсований продукт - Samsung Gear Sport. Це розумний годинник з вже звичним для продуктів цієї компанії круглим 1,2-дюймовим Super AMOLED дисплеєм. Покритий екран гаджету склом Gorilla Glass 3-го покоління.

смарт-часи, ктс

Окрім того, годинник має:

  • 2-ядерний процесор;
  • 768 Мб оперативної пам’яті;
  • 4 Гб вбудованої пам’яті;
  • гіроскоп;
  • акселерометр; 
  • барометр;
  • індикатор освітлення; 
  • індикатор серцевого ритму. 

Як тільки гаджет з’явиться у продажу він буде тішити своїх власників чудовою автономністю - 4 дні. Працює він на ОС Tizen OS 3.0. Фішкою девайсу є можливість занурювати його на глибину 50 м. У продаж годинник надійде у двох кольорах: чорний та синій;

смарт-часи, samsung, КТС

Gear Fit2 Pro

Фітнес-браслет Gear Fit2 Pro по логіці речей є покращеною версією Gear Fit2. Ключова відмінність між трекерами полягає в кращому захисті від води. Тепер з ним можна плавати і не перейматись про його справність. Браслет витримує тиск води - 5 атмосфер.

фітнес-браслет, ктс

Екран в нового фітнес-трекера має зігнуту форму та діагональ півтора дюйма. 500 Мб оперативної пам’яті забезпечують оперативну обробку зібраних даних про здоров’я власника.

Автономність зупинилася на відмітці 3,5 дні, після чого гаджет знову вимагатиме підзарядки. Особливістю браслета є можливість розпізнавання якою активністю займається “господар”: плавання, теніс, біг, тощо.

фітнес-трекер, ктс

Gear IconX 2018

Бездротові навушники представлені перед IFA 2017 схожі на минулорічну модель Samsung Gear IconX. Бездротовістю у 2017 році нікого не здивуєш, але компанії Samsung вдалося. Gear IconX 2018 окрім функції музичного програвача мають вбудований фітнес-трекер, який передає дані на смартфон.

Gear IconX 2018, ктс

У цьогорічній моделі навушників також покращена автономність. Вона знаходить на рівні 5-7 годин відтворення музики. Про ціну безпровідних навушників поки не повідомляється.

Gear IconX 2018, ктс

Щоб краще візуально оцінити усі три новинки, до вашої уваги відеоогляд англійською мовою:

 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?