Водостійкі якості смартфонів Sony потонули?

02/09/2015

Скоріш за все, японській корпорації набридли тисячі скарг на пошкодження своїх водостійких смартфонів, через використання їх під водою. Саме тому, Sony вирішила кардинально змінити свою політику.

Тепер вона вже не закликає користувачів фотографувати гаджетами під водою, завіряючи при цьому про цілковиту безпеку пристроїв, які захищені по стандарту IP68. Навпаки, на своєму офіціальному сайті технічної підтримки, спеціалісти Sony розмістили нові пояснення стосовно стандарту та рекомендації до використання смартфонів.

Згідно з цією інформацією, корпорація не відмовляється від своїх попередніх заяв, про захист апарату, але додає, що під час випробувань смартфон обережно клали у ємність з водою на глибину 1,5 метра, та через півгодини, так само обережно, виймали гаджет й починали тестувати його функції. Тобто, як натякають інженери Sony, при підводному фото користувачі не дотримується подібного алгоритму, а значить компанія не може гарантувати повну безпеку пристрою.

Японська корпорація не проти, якщо ви будете приймати ванну зі смартфоном, але не будете опускати його при цьому у воду. Також вона згодна на те, щоб власник торкався пристрою мокрими пальцями, використовував його під дощем і т.д. Але про підводну зйомку з використанням їх смартфонів, спеціалісти Sony віднині радять забути.          

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?