Вкладки інкогніто в Google Chrome на iOS будуть захищені за допомогою FaceID

12/02/2021

Суть оновлення полягатиме в тому, щоб зробити інкогніто-вкладки в браузері Google Chrome ще більш захищеними. Додатковий захист по FaceID використовують багато додатків, особливо банківські сервіси, а тепер така можливість з’явиться і в браузері Chrome на iOS. 

Працюватиме нова фішка таким чином, що коли ви повернетесь в додаток Google, то ваші вкладки інкогніто будуть розмиті поки ви не підтвердите за допомогою FaceID, що це дійсно ви. Щоб увімкнути цю функцію потрібно зайти в меню “Налаштування”, перейти у вкладку "Безпека" та обрати "Блокування вкладок інкогніто при закритті Google Chrome".

tyARexjG7mi8q1y6KQw5x9jSP5-OMnc1cAJ90ac-2z8RrHBkLNdtznc9uec3uLguzASxjUiO3sqDVXP2A1rmp4Or3EDXFrGmwmq9h8qYWnvtOB7qewNBbMdBC75Njynh12GFKrPX

Поки-що нову фішку отримали далеко не всі користувачі Chrome на iOS, бо вона знаходиться на стадії раннього тестування. До речі, функція буде також доступна на старіших  iPhone з TouchID. Оновлення буде доступне в березні. Заради справедливості варто сказати, що Samsung давно використовує таку фішку у своєму “секретному режимі” в браузері.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?