Vivo Watch 2 в Китаї можуть отримувати SMS без інтернету

20/12/2021

19 грудня в Китаї Vivo провела презентацію смарт-годинника Vivo Watch 2. Він має круглу форму, а кріплення ремінців стандартне, тому їх можна легко змінювати на будь-які інші. Годинник буде доступний у двох кольорах. Для керування годинником передбачено дві клавіші на правому торці пристрою. Vivo Watch 2 отримав OLED-дисплей, GPS-модуль та батарею на 515 мАг.

1RpqAaipjQdJcs4CGun3IGG8irPVK4A6BZyevJDaPCBOE_0cOzc0JTQTL5d8lZ7y-HavpzSpbA630EfbqvxRzOh5j4jmZU1jnF_m_I994uRBicUVCy8JEMBfpYF_t9AqgINlHsFk

Також вчора Vivo провела прес-конференцію на якій оголосила про співпрацю з найбільшими китайськими операторами China Telecom, China Unicom та China Mobile. Було заявлено, що новий смарт-годинник розроблявся у співпраці з операторами зв’язку. 

Найголовніша фішка годинника в тому, що він має вбудовану eSIM. Завдяки цьому годинник може отримувати повідомлення навіть без підключення до смартфону через Bluetooth та без підключення до інтернету. Поки що така фішка реалізована тільки в Китаї, але це свідчить про можливість реалізації такої функції і на інших ринках. Старт продажів Vivo Watch 2 запланований на 22 грудня.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?