Виставка Apple: Повторне винайдення телебачення

27/08/2015

Слідом за новим планшетом Apple представили свою телевізійну платформу: Apple TV. Apple перевинайшли телебачення, адже зараз воно тримається на програмних застосунках.

Компанія проаналізувала відгуки користувачів та максимально покращила приставку. Новий Apple TV має новий пульт з сенсорним управлінням(як в недавньому Philips). Тепер можна використовувати Siri на телевізорі, тому говорити з телевізором стане цікавіше, адже він почне Вам відповідати. Siri може Вам шукати фільми по назві, актору, режисеру чи просто запропонувати цікавий фільм для перегляду з дитиною.

Тепер скрінсейверами буде відео з високим розширенням, і виглядає це дуже круто. Apple Music став доступним і на телевізорі, що досить непогано. Прокручувати відео можна тачом, і це насправді круто.

На презентації і сталась неприємність, адже курча переїхав поїзд. Це правда, адже демонструвалась прикольна гра, де необхідно було переходити дорогу тваринками. Крім того, можна грати з другом, і виглядає це цікаво. Крім цього, в пульті є акселерометр, тому грати в деякі ігри стане набагато цікавіше і принесе нові відчуття.

Крім цього, були представлені ще декілька додатків, які не актуальні для України.

Коштуватиме Apple TV 149$ та 199$ за версії з 32Гб та 64Гб відповідно. Продажі розпочнуться з жовтня, тому чекаємо. 

Вся презентація нової телевізійної приставки базувалась на додатках, і це основа, яка насправді важлива зараз.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?