Виставка Apple: Новий iPhone?

28/08/2015

Презентація нового iPhone розпочалась з графіків збільшення продажів мобільних пристроїв компанії, причому вони були ніби вирвані з контексту.

Смартфон iPhone 6S та iPhone 6S Plus не відрізняється від попередника, і також має випираючу камеру. Зі слів Тіма Кука, вони замінили з смартфоні все!

Корпус виконаний з нового алюмінія, який міцніший за використовуваний попередньо. Класною новинкою є технологія 3D Touch, яка вміє визначати силу натиску. Користуватись нею справді легко, і полегшує використання багатьох програм. 3D Touch було приділено багато уваги, але доцільність його використання ставиться під сумнів, адже все показане ними можна легко реалізувати за допомогою Multi Touch, що Android вже зробив. Описати побачені маніпуляції нереально, тому що це треба бачити.

Розширення екрану нове, Retina HD. Нарешті з’явились довгоочікувані віджети (прогрес?).

Процесор все той самий A9, але покращений, адже працює на 70% швидше, а графічний чип порівнюється з консольними.

Продемонстрована гра показала багато цікавого. Перш за все, це продуктивність, а також, це реальне використання 3D Touch. Використовуючи цю технологію можна збільшувати масштаб прицілу, і це набагато зручніше ніж робити це окремими кнопками.

Відтепер TouchID працює в 2 рази швидше. Основна камера складає 12Мп, і робить якісні зображення. Після цього завели довгу нецікаву розмову про пікселі, яка розрахована більше на гіків, а матриця залишилась такого ж розміру. Смартфон вміє знімати відео в 4К, і воно справді якісне. Фронтальна камера 5Мп, і, до того ж, широкоформатна. Відтепер селфі можна робити з спалахом, який створюється екраном, що на долі секунди стає в 3 рази яскравішим. Модулі LTE та Wi-Fi стали в 2 рази швидшими.

Ціни на смартфони були представлені за умовами контракту, тому вони не актуальні для нас. Замовлення можна зробити з 12 вересня в 130 країнах, і, нажаль, Україна не входить в їхнє число.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?