Виставка Apple: Найбільші новини про iPad з часів створення iPad

27/08/2015

Наступним пристроєм, після Apple Watch 2, став iPad, і тут компанія нас точно вразила.

Новий планшет матиме 13-дюймовий TFT екран 5,6 мільйонів пікселів. Оснащений новим процесором A9X, який в 1,8 раза швидший за попереднього представника.

Графічна основа Metal працює швидше ніж 80% мобільних графічних процесорів інших пристроїв. Планшет оснащений 4 динаміками, розміщеними по кутах, тому звук «давитись не буде. Хоч корпус буде алюмінієвим, але вага не буде особливо відрізнятися від попереднього планшета. Товщина складатиме 6,9мм  Pro версія та 6,1мм Air версія.

Вперше до iPad можна буде придбати чохол з клавіатурою, як в Microsoft Surface. Також новинкою є Pencil, за допомогою якого можна зручніше та точніше користуватися планшетом. По суті Pencil – це крутий стилус, який особливо знадобиться для дизайнерів. Особливістю такого стилуса є те, що він ніяк не впливає на сенсор, тому взаємодії між ними нема. Досі жоден виробник не використовував подібної технології. Як клавіатура, так і «олівець» будуть продаватись окремо.

Справжньою несподіванкою конференції стала поява логотипу Microsoft. Дві компанії почали дружити, і дітище Біла Гейтса підготували браузер Edge та офісні програми, спеціально розроблені для нового планшету. Таке використання офісних програм з розділенням екрану виглядає просто чудово, а клавіатура на пів екрану дає можливість без особливого «прицілювання» набирати текст. Схоже, він стане ідеальним для студентів.

Наступна несподіванка, але не настільки несподівана як попередня, є поява лого Adobe. Вони представили реально круту програму, якою можна створювати верстку журналів жестами. Менше ніж за хвилину створили дуже гарну сторінку журналу. Новий Photoshop розпізнає обличчя та може його сам редагувати, наприклад зробити посмішку замість сумних опущених губ, і це круто. Ці функції будуть доступні з жовтня, тому чекаємо, не терпиться випробувати на собі ці новинки.

Компанія 3DMedical показала графічні можливості планшета. Вони показали програма, за допомогою якою можна детально розглянути всі особливості будови тіла людини. Деталізація настільки висока, що в це навіть важко повірити. Крім цього, можна відрізати частини тіла та бачити їх в розрізі, і навіть робити симуляцію операцій. Програма від 3DMedical дуже класна, і в повній мірі продемонструвала графічні можливості планшета.

Новий iPad працюватиме 10 годин і матиме всі класні фішки попередників.

Коштуватиме версія з 32Гб пам’яті 799$, з 128Гб – 949$, а з 256Гб – 1199$. Pencil коштуватиме 99$, а крутий чохол-клавіатура – 139$. Ціни нас доволі порадували, адже ми очікували що пристрої будуть дорожчими.  

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?