Винайдено труси для чоловіків, які захищають від Wi-Fi

24/07/2015

Відомі своїми численними та різноманітними дослідженнями британські вчені зробили чергове відкриття – вони змогли створити труси, що захищають чоловічі статеві органи від шкідливого випромінювання. В першу чергу, мова йде про електромагнітні хвилі, що генеруються гаджетами під час підключень по Wi-Fi.

Як відомо, Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) у свій час визначила випромінювана мобільних телефонів канцерогеном, а сучасні дослідження Wireless Armour підтвердили цей факт. Спеціалісти цієї фірми дослідили майже 1500 екземплярів чоловічої сперми, та прийшли до висновку, що у зразках, які піддалися впливу ЕМ-випромінювання сперматозоїди змінилися у гіршу сторону. Вони стали на 9% менш рухливими та їх концентрація впала на 8%.

Для захисту чоловіків, винахідники Wireless Armour створили спеціалізовану модель бавовняних трусів, що на 20% складається зі срібних ниток. Коштуватиме така річ недешево – від £24 до £35, але погодьтесь, можливість завезти дітей без додаткових проблем важливіше грошей. 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?