Відкрито таємницю назви нових Nexus

23/09/2015

Вже 29 вересня найбільший пошуковик покаже нові смартфони лінійки Nexus. І хоч вже всі давно знають технічні характеристики кожного з них, їхні імена залишались в таємниці… до сьогодні.

Тиждень тому з'явилися чутки, що виготовлений LG 5,2-дюймовий Nexus 5 отримав назву Nexus 5X, а 5,7-дюймовий флагман компанії Huawei буде називатися Nexus 6P. Сьогодні ці чутки підтвердились, адже в мережу «втекли» фото коробок пристроїв.

Коробки білі, з буквами X і P, фоном для яких служить фото берегової лінії, що є темою для шпалер ОС Android 6.0 Marshmallow, яка буде встановлена ​​на ці смартфони. У правому нижньому кутку упаковки можна побачити старий логотип Nexus, а у верхньому лівому куті - найменування моделі, обсяг флеш-пам'яті та силует смартфона.

А от Amazon India вирішили напряму сказати який буде Nexus 5X, і розмістили оголошення з можливістю покупки смартфона, без фото, але з характеристиками. Як і повідомлялося раніше, Nexus 5X оснащений 5,2-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів (423 ppi). Смартфон має 2Гб ОЗУ, 16Гб флеш-пам'яті, основну 12,3Мп камеру і фронтальну 5Мп. Батарея ємністю 2700мА/г забезпечує до 17 годин автономної роботи в режимі розмови в мережах 3G і до 300 годин функціонування в режимі очікування.

Що ж, чекаємо виставки 29 вересня, хоча мало нового ми дізнаємось на ній, адже про нові Nexus ми знаємо майже все.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?