Відбувся офіційний дебют ALCATEL ONETOUCH Flash 2

20/09/2015

У сучасному світі жорсткої конкуренції між великими IT-гігантами, кожна компанія прагне вразити потенціальних покупців чимось особливим, навіть, якщо справа йде о бюджетних моделях. Саме так і зробила ALCATEL, розробляючи новинку ONETOUCH Flash 2.

Щоб виділитись з ряду середніх смартфонів, у нову модель було вирішено додати дуже потужні камери, що можуть робити високоякісні знімки. Саме так, у гаджета з’явилися доволі виняткова основна камера на 13 МП, та фронтальна на 5 МП.  

Вони оснащені сенсорами Samsung S5K3M2 ISOCELL (основна) та OmniVision OV5670 (фронтальна). У фронтальної світлодіодний спалах, а у основної двокольоровий LED. Ще однією приємною особливістю, є наявність у 13 МП камери можливості запису відео Full HD- якості. Таким чином, власник ONETOUCH Flash 2 отримує дуже зручний засіб для стильного фотографування та запису висококласного відео.    

Інші характеристики смартфону, теж дуже непогані. Це 8 ядерний 64-бітний процесор MediaTek MT6753 з графікою Mali-T720, частота якого 1,3 ГГц; дисплей на 5 дюймів з роздільною здатністю 720х1280 пікселів та 2 ГБ вбудованої й 16 ГБ флеш-пам'яті. Крім того, пристрій має GPS, слоти для двох SIM-карт, та підтримку 4G, Bluetooth, HSPA+ й Wi-Fi.

Робоча платформа смартфона Android 5.1. Пристрій стартуватиме на азіатських ринках вже на початку жовтня. На жаль, наразі, точна ціна ALCATEL ONETOUCH Flash 2 невідома.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?