Вибираємо навушники для ігор

20/11/2015

Найпопулярнішими брендами ігрових навушників є Razer, Steelseries, ASUS, Roccat, Logitech та MadCatz, проте, коштує їх продукція недешево. Якщо бажаєте зекономити, придивіться до:

Всі ці компанії виробляють повний спектр ігрових аксесуарів, включаючи миші, клавіатури та килимки. Тому, якщо у вас вже є, скажімо, миша одного з вищезгаданих брендів, логічним буде купити й навушники цього ж виробника, так би мовити, до пари. Окремо варто згадати бренд HyperX від Kingston Technology – будучи новим гравцем на ринку ігрових навушників, він на рівних конкурує з ветеранами.

Ергономіка

Звернути увагу потрібно в першу чергу на великий діаметр амбушур – ваші вуха мають повністю поміщатися у них. Це дозволить перенести тиск з вушних раковинна череп і, як результат, не знімати навушники довгий час. Зроблені амбушури можуть бути зі шкірзаму або велюру: перший варіант дає кращу шумоізоляцію та більш зносостійкий, а другий – приємніший на дотик та краще вентилюється у літню спеку. Деякі моделі навушників, як то HyperX Cloud II, комплектуються змінними амбушурами обох типів для різних пір року.

Kingston-HyperX-Cloud-II-Gaming-Headset-12.jpg

Звучання

Важливим для ігор є насичений бас, який створює переконливу атмосферу, та чіткі деталізовані високі частоти, щоб добре чути, наприклад, кроки віртуальних ворогів. Саме тому в ігрових навушниках приємно дивитися кінофільми та слухати електронну музику, але вже значно менш приємно слухати музику класичну та сучасну інструментальну. Проте є винятки: наприклад, Steelseries Siberia V2 та вищезгадані HyperX Cloud II легко справляються з музикою всіх жанрів.

gearvn_-_6_78f2e176-ade3-4f17-510c-e30714d38fc3.jpg

Кількість каналів звуку

Окремо варто виділити ігрові навушники з багатоканальним звуком – віртуальним (на програмному рівні) чи реальним (з кількома динаміками у кожному вусі). У першому випадку навушники комплектуються звуковою карткою з інтерфейсом USB та спеціалізованим програмним забезпеченням. Прикладом же навушників з реальним об'ємним звуком є Razer Tiamat.

8889009274910.jpg

Отже, підсумуємо все вищесказане. Геймерські навушники, на відміну від меломанських, повинні бути перш за все зручними у носінні, щоб у них можна було з комфортом просидіти за іграми годину-дві, а вже потім з чітким деталізованим звучанням. Ну і обов'язковою є наявність мікрофону, без якого не обійтися у командних мультиплейерних іграх. А називають навушники з вбудованим мікрофоном - гарнітурами.

Ігрові навушники можна віднайти в будь-якій ціновій категорії і навіть будь-якого кольору. Окрім моделей описаних вище радимо звернути увагу і на інші моделі ігрових навушників з якими улюблені ігри стануть ще більш захопливими та цікавими.

Для геймерів буде цікаво:

Товари:
Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?