Ubisoft купила творців The Crew

12/10/2015

Близько року тому компанія UbiSoft випустила одну з найкращих багатокористувацьких гоночних аркад The Crew, хоча безпосередньо розробкою займалась студія Ivory Tower. Співпраця виявилась настільки продуктивною, що французький гігант викупив ліонських розробників для створення ще кращих ігор.

Нагадаємо, що студія Ivory Tower була заснована в 2007 році колишніми працівниками Eden Games, відомої по Test Drive Unlimited.

Ахмед Букхеліф, директор з менеджменту Ivory Tower, прокоментував викуп компанії:

Нам завжди подобалося співпрацювати з Ubisoft. Робота над The ​​Crew і святкування її успіху привели нас до думки, що у продовженні співпраці є великий потенціал. Приєднавшись до Ubisoft, наша команда продовжить користуватися підтримкою, інфраструктурою та допомогою цієї корпорації. Натомість, ми будемо використовувати весь свій накопичений досвід для створення нових проектів.

А тим часом, кількість гравців у The Crew досягло 3 мільйонів, тому Ivory Tower продовжить підтримку проекту платними та безкоштовними доповненнями. У листопаді відбудеться реліз масштабного розширення Wild Run, закритий бета-тест якого пройде на ПК з 15 по 19 жовтня. Всі учасники минулих тестувань можуть отримати запрошення відразу ж, а новим користувачам необхідно записатися на тест додатково за цим посиланням.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?