У компанії Huawei прокоментували ситуацію щодо співпраці з Google та підтримки сервісів

20/05/2019

Команда Huawei офіційно прокоментувала ситуацію щодо співпраці компанії з американською корпорацією Google та підтримки сервісів у офіційному листі. Нижче наводимо заяву компанії: 

"Huawei зробила значний внесок у розвиток ОС Android. Як один з ключових глобальних партнерів Android, ми тісно співпрацювали з відкритою платформою для розробки екосистеми, яка є необхідною як для користувачів, так і для розвитку галузі в цілому. Huawei продовжуватиме надавати оновлення безпеки та післяпродажне обслуговування всім смартфонам та планшетам Huawei, що були продані або є в наявності на складах по всьому світу". 

Відомо, що Google, у свою чергу, запевнила всіх користувачів про підтримку сервіса Google Play та пакета сервісів із забезпечення безпеки Google Play Protect на всіх існуючих пристроях Huawei.

Нагадуємо, що президентом Сполучених Штатів Америки Дональдом Трампом був затверджений чорний список фірм, діяльність яких була заборонена у зв'язку з веденням надзвичайного стану для захисту інформаційних технологій від зовнішніх загроз. Для компанії Huawei і 70-ти дочірніх компаній заборонено купувати компоненти і використовувати технології американського виробництва, не маючи спеціального дозволу. Під заборону попадає і продаж власної продукції на території Сполучених Штатів. У міжнародних виданнях зазначають, що відповідно до наказу президента свою співпрацю із китайськими компаніями припиняють не тільки Google, а й такі виробничі гіганти як Intel, Qualcomm і Broadcom. 

Будемо сподіватися на швидке вирішення всіх конфліктних питань між сторонами та будемо слідкувати за новинами, які ви можете знайти на сторінках у соціальних мережах: 

 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?