Toshiba хоче заряджати смартфони без допомоги дротів

27/07/2015

Принцип нового типу зарядки буде полягати у дії електромагнітних хвиль. Для реалізації свого амбіційного проекту, компанія створила спеціальну інтегральну схему майбутнього пристрою.

Новий чіп має номер TC7764WBG. Він демонструє вихідну потужність близько 5 Вт, при цьому його ККД складає 95 %, що є дуже гарним показником. Крім того, спеціалісти Toshiba добре подбали про безпеку своєї схеми: у новинку «вшиті» спеціальні протоколи безпеки, що надають змогу чіпу блокувати зайву напругу та відмикатися при перегріві.

Концерн каже, що розробляє бездротову систему зарядки задля покращення комфорту користувачів. Логіка японців проста: якщо у майбутніх смартфонів не буде роз’ємів для кабелів, це значно підвищить їх стійкість до вологи та пилу.

Зазначимо, що Toshiba не є першою компанією, котра хоче оснастити майбутні гаджети чіпами бездротової зарядки.  Трохи раніше про розробку такої функції заявила Samsung. Й не просто заявила, а вказала, що їх Galaxy Note 5 вже має функцію підтримки цієї системи. Подивимось, який же гаджет обере для реалізації своєї технології Toshiba.  

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?