ТОП-7 найкращих смартфонів до 5000 грн.

30/08/2018

А-бренди привчили користувачів до того, що потужний та надійний смартфон можна купити лише за 10+ тисяч гривень, але на ринку є моделі смартфонів від менш іменитих виробників, які повністю задовольняють потреби та вимоги користувача і коштують суттєво дешевше. Ми обрали 7 моделей смартфонів на які варто звернути увагу в сегментів від 4 до 5 тисяч гривень:

Цей перелік не є вичерпним, бо ледь не щодня в цьому ціновому сегменті з’являються нові моделі, але придбавши один зі смартфонів зазначених в переліку вище ви отримаєте хорошого помічника в роботі, спілкуванні та розвагах.

ASUS ZenFone 4 Max

Девайс від ASUS орієнтований на активну молодь. Якщо виходити з його можливостей, то він без проблем стане надійним “другом” для вашої дитини у школі завдяки таким характеристикам:

  • батарея ємністю 5000 мАг, щоб ви не турбувались “дотягне” смартфон до вечора чи ні;
  • подвійна камера (одна з них ширококутна), що дозволяє знімати захоплюючі фото та відео активного відпочинку: прогулянки на велосипедах, катання на скейті чи самокаті;
  • діагональ екрану, дизайн та габарити ідеально підходять, щоб керувати смартфоном однією рукою, крім того виглядає смартфон стильно.

Ємна батарея та хороша камера — це два основні критерії за якими молодь обирає смартфон, сюди ж можна додати дизайн. ASUS ZenFone 4 Max відповідає усім трьом критеріям, особливо якщо зважати на його вартість.

Вартість ASUS ZenFone 4 Max — 4444 грн.

RLyAEviPeKMvB_PSMl_c92gTFjbiuM-Wsg1CdoswSAVs3Ylgg-KpggaKboC_tTGmGW1T-EbUoo56k6VaEdt8E02vl9wB4FaSSG3Vd_DfVGnoLYqKZ1ujhsUXAqGpiCNNcZ1aXCnI

Samsung Galaxy J4 2018

Апарат підійде для користувачів, які не бавляться іграми чи фоторедакторами, а використовують смартфон здебільшого для роботи, дзвінків та серфінгу в інтернеті. Для виконання цих завдань у смартфона є:

  • екран з Super AMOLED-матрицею, яка потішить соковитими кольорами та відмінною яскравістю;
  • можливість встановлювати дві SIM-карти для економії на спілкуванні та користуванні інтернетом;
  • фізична клавіша Home дає можливість швидко повернутися на робочий стіл;
  • якість збірки на високому рівні, апарат відчувається монолітним пристроєм, незважаючи на те, що має з’ємну батарею;
  • батарея на 3000 мАг може забезпечити два дні роботи без підзарядки;

Цей девайс підійде для тих, хто шукає бюджетний варіант смартфону від топового, некитайського бренду. У відомих компаній є схильність виготовляти бюджетні смартфони з гіршими характеристиками за вищу ціну, але вони всерівно мають свого покупця завдяки довірі до бренду, одним з таких є J4.

Samsung Galaxy J4 2018 — смартфон для людей середнього віку, яким не потрібна надлишкова потужність чи вишуканий дизайн, але потрібен “робочий кінь” для повсякденних завдань.

 Вартість Samsung Galaxy J4 (2018) — 4599 грн.

1KLSODBNQsawklg4Gb-EAzce9oO6eLVJSoLtAofkeqpJxB77hsGV-xFw6WcwzT2eOjvUpFBG_IXKuuwNBW_Ut80nozKGDDGmtRFaF9WN9BtYX0iyMhmVxk0AQ3d1Y_FlUYwXRx9p

Huawei Y6 Prime 2018

Смартфон має корпус, який по-особливому стильно виглядає у синьому кольорі. Huawei разом з Xiaomi, якщо можна так виразитись, “тримають” ринок бюджетних смартфонів по одній причині — вони навчилися виготовляти гідні апарати за адекватні гроші. Y6 Prime — один з них, він цікавий тим, що має:

  • екран зі співвідношенням сторін 18:9, який відображає більше контенту. Крім того, у смартфоні є режим Eye Comfort, який знижує навантаження на очі;
  • два динаміка потужністю 88 дБ та можливість підключити інші смартфони в якості динаміків;
  • надшвидкий сканер відбитків пальців та сканер обличчя;
  • 2 SIM-карти + окремий слот для карти пам’яті. Разом з Y6 Prime 2018 ви не повинні обирати спілкування чи вільне місце.

Цей апарат чудово підійде для тих, хто розглядає свій смартфон, як мультимедійний центр, де мають бути гучні динаміки, великий екран та окремий слот для розширення пам'яті, щоб зберігати більше контенту.

Вартість Huawei Y6 Prime (2018) — 4699 грн.

uIHbteEEtMXlXIJmxs4qK1A7pTMeYYPYy4nrJWSjZeffR6S2kyp-okTL15xL26tVM9qE9VxFSJQh2xgk0dosqJR51QEYunCYvrstDFikMdKRkPpl6mdmnSdP-P4pNhjszkLDLFlN

Xiaomi Redmi S2

Якщо у вас є на меті придбати бюджетний смартфон до 5 000 гривень з хорошою селфі-камерою і при цьому не жертвувати іншими функціями та потужністю, то даний смартфон має привернути вашу увагу. Його сильними сторонами є:

  • фронтальна камера на 16 мегапікселів. Камера робить чудові селфі-знімки, що не характерно для пристроїв в ціновому сегменті до 5 тисяч гривень;
  • ОС Android 8.1 з фірмовою оболонкою MIUI 9.5. Девайс працює швидко без лагів та підвисань;
  • можливість поставити дві SIM-карти та карту пам’яті разом;
  • 8-ядерний процесор Snapdragon 625, який чудово працює в багатозадачному режимі. Смартфон не потягне топові ігри на високих налаштуваннях графіки, але для решти завдань його більш, ніж достатньо.

Девайс буде ідеальним рішенням для любителів соцмереж через потужну фронтальну камеру та екран з великою діагоналлю. Окрім сірого кольору корпусу Redmi S2 можна придбати в кольорі Rose Gold, який буде до душі жінкам та дівчатам.

Вартість Xiaomi Redmi S2 — 4799 грн.

Y9ySmaQOn-RORxUdRmceYpFG5xlqH6siFwxl6dw7zhs8pYijXpAJgMq5vNxUoinYzbWNXcWyr9OZdo-BBDisR4dDpnzi9wAQyiHqbuZQWg4vpCPVVIh8fMOSzvSttXlxKcNiPeMu

HONOR 7C Pro

Безрамковий смартфон 7C Pro міцно закріпився в бюджетному сегменті і відразу знайшов свого покупця завдяки чудовому співвідношенні “ціна-якість”. Смартфон йде трендовим шляхом і може похвалитися тим, що у нього:

  • IPS-екран зі співвідношенням сторін 18:9 та діагональ 5,99 дюйма, яка завдяки мінімальним рамкам навколо дисплею помістилася в компактний корпус;
  • два лотка для SIM-карт та один для карти пам’яті. Це трендове рішення, яке дозволяє економити та не обирати між пам’яттю та спілкуванням.
  • 3 Гб оперативної пам’яті дозволяють працювати з багатьма вкладками в браузері та більшістю додатків з PlayMarket без підвисань.

Honor намагається відвоювати частину ринку в бюджетному сегменті і йому це вдається завдяки новомодним фішкам на зразок витягнутого дисплею та подвійній камері.

Вартість HONOR 7C Pro — 4899 грн.

vaVBx0-PfonHdaF9qDjunTZ5at2rP_P4G0UPYzB9_CeQVkyw1pXgxLNK6QsnGQA-7SozcSN5ivP9v9CJN6rgGh8M7JPRp3kYyWi4l9egvg9yEmToxvSnvf6JC5bYaA0UK0tPgDbB

Sony Xperia XA1

Ще один бюджетний смартфон від А-бренду. На відміну від смартфонів Xiaomi та Huawei, девайси Sony завжди мали свій, впізнаваний дизайн. XA1 цікавий тим, що він має:

  • чудову якість збірки та матеріалів. Апарат відчувається монолітним моноблоком без люфтів та скрипів;
  • 5-дюймовий IPS-екран. У світі “лопат” багатьом користувачам така діагональ буде до душі;
  • основна камера на 23 мегапікселі з діафрагмою f2/0. Знімки отримані на XA1 мають чудову деталізацію та контрастність, коректно працює режим HDR.

Смартфон підійде для тих, кому потрібен надійний, бюджетний помічник від топового бренду. Компанія Sony завжди робила акцент на камері та якісному звучанні і цей апарат не виключення, тому він буде чудовим супутником в подорожах та відрядженнях.

Вартість Sony Xperia XA1 — 4999 грн.

cSVe3ttVkfbb2QyEk1w-siHyfMIDiMD3abWyvWg1XK8EyDfFoFJgjqt5DBmurCJ7KR01rCh4dONccLUJz16IHfJdIS1PuDqPnlxXYe6qGDlHbiQZBSu-h-84-3nzBa4L61pKS8aE

Xiaomi Redmi 5 Plus

Смартфон є лідером в списку смартфонів, які я б порекомендував придбати в ціновому сегменті до 5 тисяч гривень. Для цього є низка підстав:

  • металевий корпус додає для девайсу монолітності і приємно холодить руку;
  • 5.99-дюймовий IPS-екран з розширенням 2160×1080 (FHD+). Це єдиний з усіх семи смартфонів, який має розширення більше, ніж HD. Щільність пікселів на рівні 403 точки на дюйм. Співвідношення сторін екрану 18:9, має заокруглені краї;
  • 8-ядерний процесор Snapdragon 625 дозволяє комфортно працювати з більшістю додатків, навіть з режимі розділення екрану з переглядом відео та стрічкою новин у facebook смартфон чудово справляється;
  • батарея на 4000 мАг дозволяє працювати зі смартфоном 2 дні без підзарядки навіть, якщо активно користуватись гаджетом.

Redmi 5 Plus має усе, що повинен мати добротний смартфон і коштує адекватних грошей. Якщо Apple — це королі в сегменті топових пристроїв, то Xiaomi беззаперечно — королі бюджетного сегменту. Віднайти кращий варіант в співвідношенні “ціна-якість” буде вкрай важко.

Вартість Xiaomi Redmi 5 Plus — 4999 грн.

9GIDg9X__2eSuY7Kilb7tzK1VrnOyobTxUbeIwAKVFsyQdwOtnUA4m-H-cZyebnQlE3eVvZYCyXCyQ1hZU3ZbN9Xla3oKlgIG2WRzZjfmybE5tWoHcIDgAOA5rshzla5pSwEseJD

Вище ми розглянули 7 варіантів бюджетних смартфонів кожен з яких має свої сильні та слабкі сторони, проте якщо вам потрібен варіант, який задовольнить вас по усіх параметрах, то обирайте Xiaomi Redmi 5 Plus.

Читайте також:

Читайте також:
Samsung Galaxy А35 VS А55: що нового?
Компанія Samsung 11 березня представила два середньо бюджетні смартфони — Galaxy А35 та Galaxy А55. Всі попередні покоління цих смартфонів стали бестселлерами за короткий проміжок часу, тому є підстави сподіватися, що й цьогорічні Galaxy А35 та Galaxy А55 будуть бестселлерами через ряд корисних фішо
28/03/2024
Як перевірити екранний час на Android?
Якщо ви хочете почати користуватися смартфоном менше та більш відповідально, щоб вивільнити час для саморозвитку, читання, фізичних вправ, ігор з дітьми, здоровішого сну, то ця стаття для вас, адже вона про екранний час. Саме поняття “екранний час” ввійшло в обіг завдяки компанії Apple, але в смартф
15/03/2024
Як підключити контролер DualShock 4 чи DualSense до iPhone?
Рівень графіки в іграх для смартфонів та планшетів, як на iOS, так і на Android пристроях дуже виріс. З року в рік ринок мобільного геймінгу тільки зростає, а виробники смартфонів навіть пропонують спеціальні рішення, щоб геймеру були створені всі умови для досягнення високих результатів. Якщо ви к
09/03/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?