Термометр Xiaomi Juan Infarer: 7 причин для покупки

12/03/2020

Сьогодні у нас на огляді розумний термометр від компанії Xiaomi — Juan Infarer. У цій статті ми розглянемо його ключові особливості та навіть порівняємо значення температури, які він буде показувати зі звичайним скляним, ртутним термометром, бо саме останній вважається одним з найбільш точних в плані вимірювання температури людського тіла.

КОРПУС, КОМПЛЕКТАЦІЯ ТА ЕРГОНОМІКА

Корпус термометра виконаний з пластику, його зручно тримати у руках, він дуже легкий — всього 70 грам. На корпусі є дві клавіші, одна відповідає за увімкнення та вимкнення і знаходиться під екраном, а інша знаходиться на зворотній стороні і відповідає за вимірювання температури, тобто коли ви все налаштуєте, щоб почати вимірювання, то потрібно її натиснути.

Купить Xiaomi Juan Infarer

Знизу термометра є відсік для батарейки, вона є в комплекті, тому термометром можна почати користуватися відразу після покупки. Наконечник, який буде вставлятися у вухо для вимірювання захищений спеціальним прозорим ковпаком, який легко зняти та встановити.

Купить Xiaomi Juan Infarer

Разом з термометром в комплекті є: 

  • інструкція для користувача на китайській та українській мові;
  • захисний ковпак на “носик” термометра;
  • насадки на “носик” (20 штук);
  • круглий запобіжник.

Купить Xiaomi Juan Infarer

ЩЕ ТРОХИ ТЕОРІЇ

Виробник зазначає, що інфрачервоний, цифровий термометр Juan Infarer вимірює температуру з точністю до 0,2 градуса. Якщо скляний, ртутний термометр доводиться тримати близько 5 хвилин для того, щоб виміри були точними, то цифровий термометр від Xiaomi здатний виміряти температуру за 1 секунду. Він оснащений достатньо великим монохромним дисплеєм на якому буде відображатися температура після вимірювання, а також останні 9 значень вимірювань, щоб ви могли прослідкувати динаміку і розуміти зростає температура чи падає.

Купить Xiaomi Juan Infarer

Якщо вимірювання відбулося, то пролунає звуковий сигнал, якщо ж температура після вимірювання буде вища за 37,5, то звуковий сигнал пролунає тричі. Якщо 60 секунд не користуватися термометром, то він автоматично вимкнеться, щоб не витрачати заряд батареї. Інтервал між вимірюваннями має бути не менше 5 секунд.

Купить Xiaomi Juan Infarer

ВИМІРЮВАННЯ ТЕМПЕРАТУРИ

Тепер перейдемо до практики. Відразу скажу, що раніше ніколи не користувався такими термометрами, тому для мене це перший досвід, а відповідно я можу сформувати свою думку наскільки це просто чи не дуже.

  1. Натискаємо на клавішу під дисплеєм і вмикаємо термометр;
  2. Знімаємо пластиковий ковпак з наконечника;
  3. Щільно вставляємо у вухо;
  4. Натискаємо на велику клавішу старту вимірювання;
  5. Дивимось на результат на екрані

От у мене вийшла температура 36,8, пролунав 1 короткий сигнал, вимірювання тривало не більше 1 секунди. Після цього я взяв звичайний градусник і тримав 5-7 хвилин під рукою. Результат 36,7, а це означає, що різниця між показниками 0,1 градуса, що цілком допустимо.

Купить Xiaomi Juan Infarer

ДЛЯ КОГО ЦЕЙ ТЕРМОМЕТР?

Якщо у вас є маленькі діти, то ви навіть не уявляєте наскільки собі спростите життя при вимірюванні температури придбавши цей термометр. Він абсолютно безпечний. На відміну від ртутного вам взагалі не потрібно чекати. Теоретично ви можете виміряти температуру вашої дитини навіть, коли вона спить при цьому не розбудивши її. Виробник зазначає в інструкції, що термометр можна використовувати з 1-го року.

Купить Xiaomi Juan Infarer

В останній час у світі справжня істерія навколо інфекційних захворювань, а особливо навколо коронавірусу. В цей час варто особливо ретельно ставитися до свого здоров’я та зміни самопочуття, а термометр від Xiaomi вам у цьому дуже допоможе.

СІМ ПРИЧИНИ ДЛЯ ПОКУПКИ XIAOMI JUAN INFARER

  • Точне вимірювання температури тіла;
  • Швидкість вимірювання — 1 секунда;
  • Великий екран на якому відображається цифровий показник температури;
  • Можливість відслідковувати динаміку зміни температури (9 останніх вимірювань);
  • Працює від батарейки, яку легко замінити;
  • Ідеально підійде для вимірювання температури у дітей;
  • Легкий корпус (70 грам) та чудова ергономіка.

ПІДСУМКОВА ДУМКА

Справді, Xiaomi Juan Infarer — це чудове рішення, для тих, хто хоче слідкувати за здоров’ям своїх дітей та власним і при цьому, щоб усе було максимально комфортно. Звісно, він коштує суттєво дорожче за звичайні термометри, але в той же час має суттєві переваги над ними, особливо в плані безпеки та зручності в користуванні.

Товари:
Читайте також:
Смарт-техніка від Momax: Xiaomi більше не ТОП за свої гроші?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. Велика частина продуктів Momax отримали MFi-сертифікацію (Made for iPhone, iPad, iPod) від Apple. Компанія пропонує понад 3000 тисячі різноманітних найменува
23/06/2022
Momax — новий бренд-конкурент для Xiaomi, Baseus, Hoco та JoyRoom в Україні?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. В назві закладено те, що бренд намагається бути лідером в сфері аксесуарів для мобільних пристроїв, лідером на ринку пристроїв для розумного будинку та бажає
26/05/2022
Dyson — техніка без компромісів
Компанія Dyson зарекомендувала себе на ринку побутових пристроїв для краси та дому в якості професійних та надійних гаджетів. Сьогодні ми розглянемо чотири пристрої від цієї компанії і вкотре переконаємося, що це техніка без компромісів. Зволожувач повітря Dyson AM10 Легендарний зволожувач повіт
27/10/2021
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?