Телефон, який навчився плавати

23/09/2015

Кожен з нас переживав на собі, або спостерігав, падіння в воду смартфона і швидке його занурення до глибин дна. Кожна така подія супроводжується різними емоціями та детальним аналізом недосконалості анатомічної будови тіла власника телефону. Тепер такі ситуації залишаться в минулому, адже є телефон, який вміє плавати по поверхні води.

На Indiegogo, платформі зі збору коштів, з’явився смартфон COMET, з рівнем захисту від води рівня IPx7. Це означає, що телефон не боїться вологи та може на тривалий час бути зануреним в рідину. Хоча з останнім можна посперечатися, адже він потонути не може, а залишиться плавати на поверхні. При доволі невисокій ціні, яку ми оголосимо пізніше, пристрій має доволі високу начинку, і не поступається багатьом флагманам гігантів індустрії.  

Екран пристрою оснащений 4,7" AMOLED матрицею з роздільною здатністю 1280 × 720 точок, 8-ядерним процесором Snapdragon 810,4 Гб оперативної пам'яті та внутрішньою пам’яттю на 32 або 64 Гб. Основна камера складатиме 16Мп, та крім неї буде біометричний датчик для визначення температури тіла та розпізнавання настрою власника пристрою. Розміри гаджета становитимуть 137,5х67,7х7,9 мм.

У продажі смартфон COMET з’явиться за ціною 399$ та 469$ за 32Гб і 64Гб пам'яті відповідно. Ми вважаємо, що це дуже розумна ціна для такого телефону, тим паче він може вберегти ваші нерви, а також гаманець від непередбачуваної заміни телефону-аквалангіста. 

Написати відгук
W Whydonate 

Збір коштів - це важливий інструмент для підтримки різноманітних благодійних та соціальних ініціатив. Кожен внесок має значення і сприяє покращенню життя інших людей. Підтримаймо збір коштів разом і разом зробимо світ кращим!
Збір коштів

Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?