Steelseries Rival 100 – новий чемпіон серед геймерських мишей у "середній" вазі

19/01/2016

Датська компанія знову тішить геймерську спільноту цікавим ігровим маніпулятором. Черговим витвором технологічного мистецтва інженерів корпорації стала Steelseries Rival 100 – стильна миша з непоганими технічними характеристиками. Крім того, новинка має доволі принадну ціну, що дозволяє їй впевнено розташуватись між Steelseries Kinzu V3 і Kana V2.
 

Вона світиться! Вона жива!

За своєю формою миша є майже симетричною, що стало доволі типовим для датських маніпуляторів. Назвати її повноцінним симетричним універсалом не дає розташування керівних кнопок на лівому боці маніпулятору, біля великого пальця. Така конструкція буде зручною для користувачів у яких права рука є основною та, відповідно, не зовсім зручною для власника-шульги.

Корпус Rival 100 виготовлений зі софт-тач пластику, який є дуже приємним на дотик та має властивість непогано випаровувати рідину. Для бічних поверхонь миші, спеціалісти Steelseries запропонували дуже цікаве рішення. Вони зробили їх з пластиковими глянцевими пухирчастими накладками, які повинні забезпечити гарну зчіпку пальців геймера з мишею. До того ж, пластик є суттєво довговічнішим ніж гума, тому можна не хвилюватися на рахунок швидкого зношування поверхні.

Кнопки миші мають м’який хід та реагують на середнє по силі натиснення. Виробник підкреслює наявність під основними кнопками миші мікроперемикачів власної розробки та акцентує увагу на ресурсі роботи, який, за інформацією компанії, складає близько 30 млн. натиснень. Стосовно оптики: модель має оптичний сенсор PixArt 3059-SS, також як і мікроперемикачі, власної розробки. Максимальна швидкість миші регламентується як 3,56 м/сек.         

Маніпулятор має зручний шнур довжиною 1.8 м. та дві зони RGB-підсвічування: біля коліщатка та на логотипі, що знаходиться на так званій «кормі» миші. Завдяки фірмовому зручному ПЗ, у Rival 100 можна не тільки легко налаштувати параметри усіх шести клавіш, а й навіть виставити майже будь-який колір підсвічування. Тефлонові ніжки миші є широкими, що вже давно стало доброю традицією компанії з Данії.  

Габаритні розміри новинки 120x67x38, при вазі біля 100 грамів, що автоматично записую маніпулятор у середню категорію. Зазначені характеристики дозволяють використовувати мишу як у шутерах, так і в різноманітних МОВА.    

Висновок

У порівнянні ціна\якість новий маніпулятор знаходиться на дуже високому рівні. За принадну ціну користувач отримує універсального середньоваговика зі зручною ергономікою, гарним сенсором, різнокольоровим RGB-підсвічуванням та сумісними як з гладкими, так і з шорсткими типами поверхонь, широкими ніжками. А що ще потрібно справжньому геймеру?

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?