Steam в кишені

06/07/2015

Рік тому Steam представили портативну ігрову консоль – SteamBoy. Після цього інформації про неї не було, лише вчора ми дізнались що вона насправді називається Smach Zero і буде продаватись в 2016 році.

На прес-конференції Е3 2014 була представлена конфігурація портативної консолі: 4Гб оперативної пам’яті та 32Гб вбудованої пам’яті, з’єднання через Wi-Fi та 3G. В кінцевому результаті, конфігурація пристрою буде трохи відрізнятись від заявленої.

Консоль Smach Zero буде доступна в 4-ому кварталі 2016 року в двох конфігураціях: основна і про версія. Обидві версії будуть оснащені 720р 5-дюймовим екраном, 32Гб вбудованої пам’яті, 4Гб оперативної пам’яті, HDMI-порт і слот SD карти. Працювати пристрій буде на SteamOS через BlueTooth та Wi-Fi, а 4G буде доступне тільки в «про» версії.

Консоль буде оснащена чипом AMD G-Series "Steppe Eagle", а інформація про тип екрану, батарею та інші дрібниці не розголошується. Компанія Steam заявляє, що для консолі буде доступно близько 1000 ігор з їхньої бібліотеки.

При ціні в 299$ Smach Zero стане головним конкурентом для nVidia Shield, але чи зможе конкурувати за потужністю та можливостями – не відомо. За таку ж ціну можна придбати PlayStation 4, тому треба буде добре подумати що вибрати. 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?