Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності

06/02/2024

Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції.

Sony WH-CH720N розроблені для тих, хто не хоче викладати понад три сотні доларів за преміальні моделі, але також не хоче економити на ANC та на точності звучання. Якщо вам це не важливо, то можна дивитися в сторону моделі WH-CH520.

3iDB5407LsXnf1Tp37r-ZVz4_9W2mXgkuW55LrQiyQumcTmEBNQkQHc8nt7CgeEXvKbnmCtnEJ9hIwF7toMcsUj12voqcXtyuCbmDQD1A7YePaB5GSjCbDOISEZg_aY7lYqafkmE0EI4AoaDPcHQvfc

Загалом, ця пара навушників призначена для того, щоб зайняти особливе місце в лінійці Sony, адже вона приносить ANC і ще багато фішок більш дорогих навушників у бюджетний сегмент.

ДИЗАЙН ТА ЗБІРКА

Sony WH-CH720N не можна назвати розкішними чи преміальними, і вони, звичайно, не змушують серце битися щоразу, коли ви їх берете в руки, але вони дуже добротно зібрані, зручно сидять на голові, прості і невибагливі в догляді. Без зайвих деталей чи пафосу бездоганно виконують свою роботу.

Вони бувають трьох колірних варіантів: чорний, синій і білий.

Ці навушники мають м'яке оголів'я і м'які чаші. CH720N не складаються, а також в комплекті немає чохла для перенесення, хоча він був би дуже доречний, якщо ви хочете взяти навушники  собою і просто кинути десь в рюкзак не боячись їх зламати чи пошкодити.

Swiu5ygX-PLSYemyUBKrNp_Pl40VkvqAe7ozn2ZLILzkeZo14uqjZ_Z1yuWANQnXs06n2oGUlDimUGPC7Pb9b_5RmwiP7xP0rmzhU1cON9PYsauJ_RVqKp8OJvXEZ0yx0eKI884CLIv999LvtPdwzms

На правій чаші навушників є кнопки, включаючи кнопку відтворення-паузи, регулятор гучності, а також перемикач для ANC. Клавіші працюють добре і їх легко інтуїтивно знайти навіть попередньо не дивлячись на їхнє розташування. За кілька днів користування ви легко будете шукати їх наосліп.

В комплекті з навушниками є кабель для заряджання з USB Type-A на USB Type-C, а також аудіокабель mini jack на mini jack.

ЗВУК ТА ШУМОЗАГЛУШЕННЯ

Одна з ключових фішок цих навушників — шумозаглушення. Власне через наявність ANC вони і є такими популярними. Можливо вони й поступаються для навушників WH-1000XM5, які ефективніше нівелюють зовнішні шуми, однак ніяких претензій до роботи шумозаглушення впродовж часу тестування не було. Для шумного офісу чи пересування по місту вони чудово підходять.

На вибір є два режими ANC: класичне шумозаглушення та режим прозорості. Обидва режими можна контролювати за допомогою застосунку Sony Headphones, де ви також можете вибирати налаштування еквалайзера, перевіряти час автономної роботи та загалом налаштовувати параметри навушників відповідно до ваших вподобань.

yZBrhdj27Bd6_DcvqTjU3QGp6CJ8sSHa6zyQ8wrY9rDL-aigUs2FRCmFCAy1i-UcI2OVTBbOhwBLbAZc9OOMokVE5UokGbR820eih9IGwI_0C1t9fjghUD6UyQjPsnHir3s2mKEVXTG7XyI7JOCHXNg

З перших хвилин прослуховування відразу відчувається різниця з більш доступними навушниками WH-CH520, які вдалося відразу прямо порівняти по звучанню з WH-CH720N. Останні, що моментально відчувається, мають більш акцентований та глибокий бас, а завдяки режиму ANC ви не будете втрачати ніяких деталей в композиціях, бо не будете розділяти звучання треків з навколишнім шумом.

Якщо в якийсь момент низьких частот для вас виявиться забагато, то застосунок Sony Headphones легко дозволить це виправити.

Загалом, стиль подачі звуку в CH720N найбільш розкривається в таких стилях як рок, хіп-хоп, оркестрові треки, енергійні поп-хіти. Якщо це ті жанри яким ви надаєте перевагу, то CH720N - це саме те, що вам потрібно.

cTv8X1ssvpU8-W-VXmnVc4616uK_nK8zaBU2x5eLNIHR7-kP0VMpReHQNCRJLmd25UE6L6MwYe7U0HOP7s4N6Y_Tmud20eMvYXM30HR1IEn_bAy1bVpwqtduj0JK-q1RDyLp57LJID_TNNam-24_SLI

КЕРУВАННЯ

Кнопка живлення (лівий навушник):

  • Одне натискання вмикає/вимикає навушники;
  • Натиснути і утримвати — активація Bluetooth.

Клавіша ANC (правий навушник):

  • Одне натискання — увімкнення ANC або режиму прозорості.

Регулятори гучності — збільшення/зменшення гучності (правий навушник):

Багатофункціональна клавіша (правий навушник):

  • Одне натискання — відтворення/пауза. Відповідь/закінчення дзвінка;
  • Подвійне натискання — наступний трек;
  • Потрійне натискання — попередній трек;
  • Утримання — голосовий помічник, відхилення виклику.

coxWBY7dxtxir1cEE9A44940qh4amHF5q1QI37p8uKefixE5jJdrOs0cADRUM1k5SJoS9rLce5rGHwGv3UZ6Ek1iP1WqCrW-dF3ZgxKicQh8ZgB2_g3SdxHsgNJTe_KqhzxMnBJ2IagvLd1ChNu0NmM

АВТОНОМНІСТЬ

Час автономної роботи зростає до 50 годин, якщо вимкнути функцію ANC. З увімкненим режимом активного шумозаглушення навушники можуть працювати до 35 годин. Приємно, що за 3 хвилини навушники можуть зарядитися ще для 60 хвилин відтворення.

5CvILTscqrkHvTjWd8z58YfeiuB67Q4kyhJ_Zem2fldATGO1J4MpaRzE3y4-lh6bGh1yhbwWfBpw31yo3lWFFpr4iCgeRgaJcomr0XlOG2uRbcgJb2Xp20JiTuXwTa6qUjWUN-S5BikdF95HdDZgy1g

НЕДОЛІКИ WH-CH720N:

  • Відсутність можливості складати навушники.

ПЕРЕВАГИ WH-CH720N:

  • висока якість збірки та простота конструкції;
  • автономність близько 50-ти годин;
  • чітке, басовите звучання;
  • чудова робота активного шумозаглушення;
  • фірмовий застосунок для налаштувань навушників.

ВИСНОВКИ

Якщо ви шукаєте навушники від іменитого виробника з активним шумозаглушенням і не за всі гроші світу, то Sony WH-CH720N підходять під всі критерії. Ці навушники варто вибирати, якщо для вас принципово важлива якість звуку, особливо в питанні басів. Бонусом до всіх переваг навушників ви отримаєте автономність 50 годин без ANC та 35 годин з ANC. Знову змушені визнати, що для Sony вдалося.

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Hator Hyperpunk Truepods HD: бюджетні ігрові навушники з затримкою 40 мс та автономність 25 годин
Якщо ви шукаєте по-справжньому доступні бездротові навушники, то ви їх вже знайшли — Hator Hyperpunk Truepods HD. Ба більше, коли ми говоримо про доступність цих навушників, то мова не йде про урізання важливих функцій. Далі в огляді ви можете в цьому переконатися. КОМПЛЕКТАЦІЯ ТА ДИЗАЙН В коробці
24/12/2023
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?