Snapdragon 820 – зустрічаємо нового лідера Qualcomm

19/12/2015

Нарешті ТОПовий процесор, про який було стільки чуток, представлений офіційно. На спеціальному заході у Нью-Йорку інженери компанії Qualcomm розкрили усі карти стосовно своєї нової розробки.

Отже, зроблений за 14-нм технологією FinFET, чіп має 4 ядра 64х (архітектура Kryo) з частотою 2.2 ГГц. За графіку відповідає контролер Adreno 530.

Завдяки допоміжним процесорам Hexagon 680 DSP та Spectra ISP, було знижено навантаження на основний процесор та отримана можливість підтримки камер до 28 МП включно. Функція швидкої зарядки Quick Charge була модернізована: нова версія Quick Charge 3.0, згідно з інформацією розробників, на 27% швидша за свою попередницю.

Крім того, Snapdragon 820 підтримуватиме: роздільну здатність до 3840х2160 пікселів, відтворення 4К-відео, оперативну пам'ять LPDDR4, флеш-пам'ять eMMC 5.1 та багато іншого.

Наперекір чуткам стосовно проблем Samsung (яка буде виробляти новий процесор), пов’язаних з високим нагрівом чіпу, спеціалісти Qualcomm запевнили, що їх довгоочікувана розробка не буде схильна до надмірних температур. Що ж, будемо сподіватися на саме такий перебіг подій.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?