Що таке Google Play Pass? Вже доступний в Україні!

15/05/2021

На днях Google запустила в Україні сервіс Play Pass. На початку він буде доступний не на всіх пристроях, але я вирішив спробувати. Як виявилося мені вдалося увійти в число “обраних”. Всім давно відомо, що найбільше компанії заробляють не на пристроях, а на сервісах, які продаються за підпискою. Так ось Play Pass — це аналог Apple Arcade. Якщо ще простіше, то в магазині додатків є платні ігри, а в Play Pass лише за 49 гривень на місяць ви можете отримати доступ до бібліотеки, де зібрані 800 ігор та додатків. Між іншим, платні ігри там стають “безкоштовними” (вартість підписки), а безкоштовні не мають реклами та мають розблоковані платні функції.

Що таке Google Play Pass?

Перевага Play Pass в тому, що тут зібрані ігри та додатки, а в Apple Arcade лише ігри. На яких пристроях можна користуватися Play Pass? На тих, які працюють на Android 4.4 та вище. До речі, перший місяць користування безкоштовний. Є можливість оформити сімейну підписку до 5-ти чоловік. Також можна економити заплативши відразу за цілий рік 449 гривень.

Що таке Google Play Pass?

Де шукати Play Pass? Я зайшов в Google Play та написав “Play Pass” і мені в пошуковій видачі з’явився текст “Шукаєте Google Play Pass?”. Після переходу за посиланням і підключення в Google Play з’явилася окрема вкладка під назвою Play Pass. Після цього всі зручності нової підписки стали доступними.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?