Що покаже Apple на презентації 14 вересня?

09/09/2021

Apple оголосила, що наступна презентація відбудеться 14 вересня. Щороку на вересневій презентації ми чекаємо нові iPhone і цього разу це буде iPhone 13. Звісно ж Apple не обмежиться тільки презентацією нових iPhone. Що ще буде показано на презентації? Спробуємо розібратися в цій статті. Нижче є офіційний банер запрошення на презентацію від Apple.

iPhone 13

iPhone 13

Це головний герой вересневої презентації, тому з нього і почнемо. Цього року знову буде представлено 4 моделі: iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max. Візуально вони мінімально будуть відрізнятися від актуальних смартфонів лінійки iPhone 12. Згідно слів інсайдерів та фотографій від виробників аксесуарів має бути зменшений розмір вирізу в екрані. Очікується, що з’являться нові кольори. Точно не зміниться діагональ екрану у всіх 4-х iPhone: 5,4 дюйма (13 mini), 6,1 дюйма (13, 13 Pro), 6,7 дюйма (13 Pro Max).

iPhone 13

Традиційно новинки отримають найсвіжіший процесор Apple A15 Bionic. Він буде потужніший і енергоефективніший за свого попередника, однак буде виконаний по нормах 5-нанометрового техпроцесу, як і A14 Bionic. iPhone 13 Pro та 13 Pro Max отримають LTPO-екран з частотою оновлення 120 Гц і також з’явиться довгожданна технологія Always-On Display. Щоправда AOD, швидше за все, стане фішкою тільки Pro-версій.

iPhone 13

Блок камер буде ще більш масивний, ніж у iPhone 12 і для цього є кілька пояснень:

  • нові лінзи для ультра ширококутної камери;
  • значення діафрагми на ультра ширококутній камері стане f/1.8, а було f/2.4 в iPhone 12;
  • камера отримає покращену систему автофокусування;
  • на відео з’явиться портретний режим;
  • iPhone 13 Pro та 13 Pro Max отримають матричний стабілізатор камери.

iPhone 13

Детальніше у матеріалах:

Apple Watch Series 7

Другий по важливості продукт, який очікуємо на презентації 14 вересня — Apple Watch Series 7. Цього разу вони отримають новий дизайн з прямокутними гранями і стануть схожими на актуальні iPhone та iPad. Нові годинники будуть більші за розмірами — 41 та 45 мм (раніше було 40 та 44 мм). 

Apple Watch Series 7

Деякі інсайдери стверджують, що ремінці від Apple Watch Series 6 без проблем підійдуть і до Series 7, але в це важко вірити знаючи "еплівський" підхід.

Apple Watch Series 7

Новинка отримає батарею більшої ємності, але автономність навряд чи зросте через збільшений розмір екрану. Задовго до презентації були чутки, що в годиннику з’явиться глюкометр для неінвазивного вимірювання рівня цукру в крові, але ближче до презентації наближені до компанії люди спростували таку інформацію. Ймовірно глюкометр стане фішкою наступного покоління Apple Watch.

Детальніше у матеріалах: 

AirPods 3

Нові AirPods користувачі чекають вже більше 6-ти місяців і кожна презентація вселяла надію, а потім безжально її розбивала. Однак на презентацію 14 вересня є великі надії, бо навіть авторитетний Мін-Чі Куо стверджує, що AirPods 3 вже в процесі виробництва.

В мережі є десятки рендерів-здогадок як будуть виглядати нові навушники, але найбільш ймовірно, що вони отримають коротшу ніжку, ніж в AirPods Pro та відкриту форму, як у класичних AirPods 2, тобто без силіконових насадок, а відповідно і без системи активного шумозаглушення.

AirPods 3

AirPods  отримають новий процесор, підтримку просторового аудіо з адаптацією під рухи голови, захист від бризок на рівні AirPods Pro. Ціна новинки буде приблизно 159 доларів. Поки тільки невідомо, які саме навушники Apple зніме з виробництва. Можна припустити, що це будуть AirPods 2, де кейс з підтримкою бездротової зарядки.

iPad

З суттєво меншою долею ймовірності Apple покаже нові iPad. Найбільш очікуваний звісно ж iPad mini. Він отримає дизайн в стилі iPad Air 4-го покоління, рамки стануть однаковими по всій площині, бо сканер TouchID переміститься в клавішу живлення. Діагональ екрану зросте до 8,3 дюйма. Однак ймовірність, що iPad mini покажуть на найближчій презентації разом з iPhone 13, Apple Watch Series 7 та AirPods 3 вкрай мала.

iPad mini 2021

Всі крапки над “і” будуть розставлені вже в найближчий вівторок на презентації в Купертіно. Дивитися презентацію в прямому ефірі можна буде о 20:00 за Київським часом на YouTube-каналі Apple.

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
Samsung Galaxy А35 VS А55: що нового?
Компанія Samsung 11 березня представила два середньо бюджетні смартфони — Galaxy А35 та Galaxy А55. Всі попередні покоління цих смартфонів стали бестселлерами за короткий проміжок часу, тому є підстави сподіватися, що й цьогорічні Galaxy А35 та Galaxy А55 будуть бестселлерами через ряд корисних фішо
28/03/2024
Як перевірити екранний час на Android?
Якщо ви хочете почати користуватися смартфоном менше та більш відповідально, щоб вивільнити час для саморозвитку, читання, фізичних вправ, ігор з дітьми, здоровішого сну, то ця стаття для вас, адже вона про екранний час. Саме поняття “екранний час” ввійшло в обіг завдяки компанії Apple, але в смартф
15/03/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?