Серія ноутбуків Lenovo IdeaPad 100: від бюджетного роботяги до ігрового монстрика

25/12/2015

Життєвий ритм кожного з нас стає швидшим з кожним днем, тому маємо пристосовуватись до нього. В цьому нам допомагає портативна електроніка, зокрема ноутбуки. Тому доцільно вибрати такий пристрій, який максимально задовільнить ваші потреби, але замість нього ми підготували цілу лінійку портативних комп’ютерів: Lenovo IdeaPad 100.

Корпус та екран

Всю серію ноутбуків об’єднує спільний дизайн. Основною «родзинкою» пристроїв є система кріплення екрана адже представляє з себе дві окремі ніжки. При відкритті кришки створюється простір між нею та основною частиною, тому виникає ефект окремого монітора. Та й зручніше з ним працювати, адже дисплей знаходиться вище ніж звичайно, і навіть ці декілька сантиметрів менше напружують спину, адже голова розміщується рівніше. Крім цього, корпус повністю глянцевий, виконаний з приємного пластику та не залишає слідів від рук. Завдяки цьому будь-яка модель лінійки має вишуканий елегантний вигляд. Всі моделі серії оснащені однаковим 15.6-дюймовим екраном з роздільною здатністю 1366х768 пікселів.

Процесор

Якщо розглядати процесори в ноутбуках, то вибір дуже великий. Якщо у вас обмежений бюджет або не потребуєте високих потужностей, то можете вибрати ноутбук з процесором Intel Celeron Dual Core N2840. Хоч він і двоядерний, зате його частота складає 2.16ГГц, тому він впорається з будь-якими робочими завданнями. Пакети офісних та бухгалтерських програм без проблем працюватимуть на ньому, та й ігри можна пограти, правда не нові.

Ще три моделі оснащені процесором Intel Pentium Dual Core 3825U, який показує більшу продуктивність за попередні. Він справиться з усіма поставленими завданнями швидко і непомітно для вас, проте складні програми все ж таки будуть заважкі для нього.

І останнім типом процесора є Intel Core i3 5005U, який максимально розкриває потенціал ноутбука. На ньому буде працювати будь-яка програма яку ви можете запустити, та й нові ігри для нього теж не проблема (якщо ви обрали модель з дискретною відеокартою).

Пам’ять

На всіх моделях серії стоїть оперативна пам’ять типу DDR3, а її об’єм варіюється від 2ГБ до 4ГБ. Проте, завжди є вільний слот під ще одну планку, тому її можна додатково збільшити до 8ГБ. Жорсткий диск типу Sata 3 ємністю від 250ГБ до 1ТБ зі швидкістю обертання 5400 RPM.

Відеокарта

Ноутбуки серії мають вбудовану графічну систему Intel HD Graphics або ж дискретну Nvidia GeForce GT920M. Ноутбуки на першій відеосистемі призначені для офісної роботи або навчання, тоді як дискретна дає можливість відчути себе геймером. Пристрій з Nvidia GeForce GT920 може справді стати ігровим пристроєм, адже навіть новинки цього року можна комфортно грати з прийнятним рівнем графіки.

Інтерфейси

Кожна модель оснащена вбудованим мікрофоном, веб-камерою роздільною здатністю 0.3Мп, Wi-Fi, Bluetooth, портами USB 2.0 та USB 3.0, HDMi, Audio Line out, RJ45 (LAN) та кардридером.

Акумулятор

На слабших ноутбуках встановлені батареї з трьома елементами, а на сильніших – з чотирма. Не залежно від того скільки елементів в акумуляторі, живить він пристрій близько 4 годин без підзарядки, адже потужніші моделі споживають електрики більше.

Узагальнення

Лінійка ноутбуків серії Lenovo IdeaPad 100 може задовільнити будь-які ваші побажання, адже має багату різноманітність комплектуючих. Виконання всіх моделей в єдиному дизайні приховує деталі комплектації, тому навіть найдешевша модель серії матиме вигляд найдорожчої. Якщо вам потрібний ноутбук, не забудьте розглянути серію Lenovo IdeaPad 100, адже вона цього варта.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?