Сенсорний телевізор кожному

08/07/2015

Телебачення розвивається стрімкими темпами, сьогодні ми маємо 3D 4K телевізори з вигнутим екраном. Але цього не достатньо, адже ентузіасти вирішили зробити екран будь-якого телевізора сенсорним. 2 дні тому на Indiegogo розпочалась крафтфаундінгова кампанія пристрою, який не лише робить екран сенсорним, а й додає додаткові інтелектуальні функції.

Touchjet WAVE дозволить керувати телевізором за допомогою пальця, стилуса або смартфона, а також завантажувати безліч додатків. Пристрій працює так само як лазерні клавіатури, тому достатньо просто прикріпити лазерну накладку на телевізор і підключити її.

Такий пристрій зацікавлює, адже дає можливість активного управління телевізором, відриваючи Вас від дивану. Ви зможете цікаво пограти в Fruit Ninja або ефектно провести презентацію на роботі.

За попереднім замовленням коштує такий пристрій 99$, і крім сенсорного управління Ви також купуєте Android PC. Розробники просять на втілення ідеї 100000$, а зібрали вже 132000$. До закінчення збору коштів залишилось ще 29 днів, тому кінцева сума може бути в десятки разів більшою. Придбати такий пристрій просто необхідно, адже застосувань безліч, і ціна приваблює.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?