Samsung готують до випуску нові TWS-навушники — Galaxy Buds Beans, які схожі на квасолю

16/04/2020

Цьогоріч Samsung представила навушники Samsung Galaxy Buds Plus — покращена версія минулорічних Galaxy Buds і хоч візуально навушники ніяк не змінилися по своїй суті це абсолютно нові навушники. Автономність зросла вдвічі, всі функції доступні, як на Android так і на iOS-пристроях, в навушниках є два випромінювача для низьких та високих частот. Варто сказати, що зі звуком в навушниках все гаразд і грають вони, якщо не краще, то як мінімум на рівні Apple AirPods Pro. Детальне порівняння Galaxy Buds Plus з Apple AirPods Pro можете знайти у нашій статті “Apple AirPods Pro VS Samsung Galaxy Buds Plus: хто на троні?”. 

Купить Galaxy Buds

Можливо нові Galaxy Buds мають приставку “Plus”, а не “друге покоління”, бо по-справжньому новий продукт Samsung лише готує до випуску. Мережа переповнена чутками про нові TWS-навушники — Galaxy Beans. Слово "beans" в перекладі з англійської — "квасоля". На перший погляд, назва дуже дивна, але після того, як ви побачите, як виглядають нові навушники, то зрозумієте, що це той випадок, коли назва цілком відповідає зовнішньому вигляду навушників. Вони, справді, виглядають, як дві квасолини.

Samsung-Galaxy-Buds-Bean-SM-R180-5.jpg

За інформацією авторитетних інсайдерів навушники “Beans” мають з’явитися в продажу до кінця 2020 року. Що цікавого Samsung запропонує в нових навушниках? Передусім вони не схожі на будь-які інші навушники на ринку і виглядають дуже самобутньо. Головний момент полягає в тому, що вони не вакуумного типу, а відкриті - вкладиші. Завдяки мініатюрній формі та ергономічній конструкції вони повністю втоплюються у вушну раковину і не випирають з неї.

Купить Galaxy Buds

Активне шумозаглушення під питанням оскільки в даній конструкції реалізувати його буде вкрай важко. В плані звуку компромісів не повинно бути, оскільки є інформація, що навушники будуть двохдрайверними. Незважаючи на більш компактний розмір навушників автономність має залишитися на рівні Galaxy Buds Plus — 11 годин від одного заряду, що насправді, просто фантастичний показник.

Навушники мають два мікрофони і ще на корпусі є один отвір, який дуже нагадує фазоінвертор.

Купить Galaxy Buds

Ймовірно навушники будуть представлені з новим смартфоном серії Note — Galaxy Note 20 і будуть представлені в кінці літа. За інформацією авторитетного інсайдера навушники вже на стадії тестування. На старті продажів ціна “квасолин” буде на рівні 140-150$. 

Купить Galaxy Buds

Оскільки до презентації нових навушників Galaxy ще потрібно чекати приблизно півроку, пропонуємо вам придивитися до останнього оновлення Galaxy Buds Plus, які приємно нас здивували, як звуком так і автономністю.

Читайте також:

Читайте також:
Bloody M320: гарнітура з активним шумозаглушенням, процесором від Qualcomm та можливістю підключення кількох пристроїв одночасно
Сьогодні у нас на огляді гарнітура Bloody M320. Одного погляду на коробку достатньо, щоб зрозуміти її ключові переваги: стабільне з'єднання через Bluetooth v5.0, можливість одночасного під'єднання кількох пристроїв, наявність активного шумозаглушення, швидке заряджання і до 25 годин роботи від одног
18/04/2024
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?