Samsung поставить всіх на коліна

03/07/2015

Компанія Samsung намагається завжди радувати своїх прихильників, і вчора вони зробили це знову. Компанія здивувала як прихильників, так і конкурентів, адже встановила новий рекорд в AnTuTu BenchMark, залишивши всіх інших далеко позаду.

Нова модель телефону, SM-8508S, показала рекордні 95972 бала в AnTuTu BenchMark. На жаль, крім набраних балів, нема іншої інформації про пристрій, тому ми можемо робити тільки припущення. Точно можемо сказати, що це не Galaxy Note 5 і не Galaxy S6 EDGE+, і навіть не новий варіант Galaxy S6, адже вони мають інший модельний номер. Можна припустити, що це прототип Galaxy S7, який може бути представлений в грудні.

      

Цікаво, який саме процесор стоїть в телефоні: власна розробка Samsung чи новий SnapDragon 820. Хто б його не зробив, цей процесор може зробити революцію, і виробники зможуть наділити мобільні пристрої багатьма функціями, на які не вистачало потужності.

З нетерпінням чекаємо на нову інформацію щодо цього пристрою. Можливо, Unpacked Event трішки відкриє ширму таємниці цього пристрою.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?