Samsung: Нам треба більше патентів

20/06/2015

Компанія Samsung має намір зробити технологічний прорив, або просто запатентувати все можливе раніше конкурентів. Сьогодні стало відомо про ще один патент - дисплей, який змінює своє положення.

Корейці працюють над новим дисплеєм для SmartWatch, який буде змінювати своє положення відносно користувача. Така концепція дасть можливість ввести багато нових функцій в розумний годинник, основна з яких - поліпшення використання SmartWatch в різних ситуаціях. Дисплей буде самостійно змінювати кут свого розміщення відповідно до положення вашої руки і голови.

Такий функціонал буде корисним при водінні автомобіля, адже при необхідності скористатись годинником для перегляду смс не буде потрібно відривати руку від керма. Дисплей сам підніметься таким чином, щоб Ви комфортно прочитали його. Також ця функція корисна для велосипедистів, які стежать за швидкістю пересування чи інформацією з біометричних датчиків.

Ситуацій використання рухомого дисплея багато, і він точно буде корисним. Але чи буде такий дисплей стійким до ударів - не відомо.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?