Samsung Galaxy View – гігантський планшет надійде у продаж вже у цьому році?

22/10/2015

Наразі, усе говорить про такий перебіг подій. Цікавий пристрій вже отримав сертифікацію FCC, «засвітивши» при цьому свої остаточні габарити.

Найбільш вражає екран майбутнього планшета. Він має «титанічні» розміри у 18.6 дюйма (47.2 см). При цьому довжина новинки складатиме 44.7 см, а ширина – 27.2 см.

Пристрій має серійний номер SM-T677A та розроблений, першочергово, для американського ринку. Згідно з логотипом на тильній стороні планшету, просуванням гіганта на території США буде займатися місцевий оператор зв’язку AT&T.

Якщо вірити попереднім чуткам, роздільна здатність дисплею пристрою буде 1920х1080 пікселів. Планшет матиме 2 ГБ оперативної та 32 ГБ флеш-пам'яті, фронтальну камеру на 2 МП та батарею місткістю 5700 mAh. Серцем цікавої новинки буде 8-ядерний процесор Exynos 7 на 1.6 ГГц з графікою Mali-T720.

Планшет матиме акселерометр, компас та барометр, підтримуватиме Wi-Fi, Bluetooth й LTE. Робочою платформою новинки буде Android 5.1.1 з можливістю подальшої модернізації до Android 6.0 Marshmallow. Реліз планшета на ринку США очікується до кінця 2016. 

А поки в Америці чекають на креативного гіганта, в українській мережі КТС з'явилось декілька традиційних нових планшетів від компанії Samsung

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?