Сама пише, сама редагує – відкрито передзамовлення на нову action-камеру Graava

01/07/2015

При наявності такого міцного конкурента, як GoPro, винахідники нових моделей action-камер намагаються вразити потенціального покупця не стільки технічними характеристиками, скільки оригінальними якостями свого продукту. Саме так вирішили діяти й виробники Graava – нової екшн-камери зі стильним дизайном.

Вони обладнали свій пристрій спеціальною комбінацією різноманітних датчиків, а саме: акселерометром, GPS, мікрофоном та пульсометром. Ці прилади повинні відстежувати стан власника камери, та фіксувати його рухи, частоту пульсу, звуки и т.п. На базі отриманих даних, Graava автоматично змонтує відео, що складається з найбільш цікавих моментів, що сталися під час запису. Тим самим, камера значно заощадить час своєму власнику на редагування та монтаж відео.

З прикладом роботи камери можна ознайомитися на офіційному сайті пристрою. На ньому ж компанія виробник приймає передзамовлення на свій гаджет. Ціна по передзамовленню становить $ 249, а після вже $ 399.

Що стосується технічних параметрів: Graava знімає у 1080p@30fps та 720p@60fps при куті огляду 130 градусів. Час автономної роботи камери – 3 години. Пристрій має функцію бездротової зарядки та вільно співпрацює з платформами iOS і Android.  

Наразі, такий технічний хід розробників здається дуже цікавим, адже його вдале втілення дійсно допоможе багатьом користувачам action-камер. Тому ми будемо пильно стежити за подальшою долею Graava, та чекати відгуків власників й експертів.     

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?