Розумний годинник з Піднебесної

04/10/2015

Китайська компанія Elephone має всі шанси стати провідною компанією, але велика кількість китайських компаній не дає легко виділитись. Тому вони вирішили заявити про себе не смартфоном, а розумним годинником Ele Watch.

Зовні Ele Watch можна легко сплутати з класичними наручними годинниками, адже виконані в суворій стилістиці, з круглим циферблатом та без зайвих індикаторів і мінімум фізичних кнопок.

Годинник оснащений екраном діаметром 1,5" з роздільною здатністю 320х320 точок. Пристрій може похвалитись 512Мб оперативної пам'яті, 4Гб внутрішньої памяті, GPS-модулем, рівнем захисту ІP67 та операційною системою Android Wear.

Представники Elephone стверджують, що вони стануть першими серед невеликих фірм з Піднебесної, хто виведе на ринок переносну електроніку на базі Android Wear. Правда, коли саме це станеться - достовірно не відомо. Неназваною залишається і вартість Ele Watch, однак навряд чи виробник з настільки лояльною по відношенню до покупця ціновою політикою піднесе клієнтам неприємний сюрприз.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?