Redmi Buds 3 Youth Edition — доступні Galaxy Buds

26/11/2021

Наприкінці жовтня Xiaomi представила навушники Redmi Buds 3 Youth Edition. До речі, вже сьогодні вони надійшли в продаж в Китаї, а це означає, що згодом з’являться і на глобальному ринку. По формі нагадують навушники Galaxy Buds від Samsung. Чому назва Youth Edition? Бо вони орієнтовані здебільшого на молодь. Невисока ціна, максимум можливостей.

TTqg8MHHV-LfJ3reKFXl7BPWS_3ZXY_4R14TnQ5gaxUSrIxwbLqLgrDf9thSjm6oasxD9R4Jm2Q_uhT1Ah-y4wEL6RFDlz1DtMiQpyGCflWKC-MqNpHcMfbQ3G63ovSmClzS26ch

Коротко про характеристики новинки. Redmi Buds 3 Youth Edition оснащені 6-міліметровим драйвером і з’єднуються зі смартофном через Bluetooth 5.2. Заряджаються через роз’єм USB Type-C. Навушники захищені від вологи та пилу по стандарту IP54. Від одного заряду  можуть грати близько 5 годин, а разом з кейсом 18 годин. Примітно, що навушники отримали систему шумозаглушення під час викликів, щоб голос передавався для співрозмовника без шуму та сторонніх звуків. В Китаї навушники продаються за ціною близько 16 доларів, а скільки коштуватимуть в Україні поки невідомо.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?