Пульт для телевізора знає про Вас більше ніж Ви думаєте

18/06/2015

Забутьте про звичний пульт дистанційного управління, адже Apple виводить на новий рівень навіть його. Відтепер пульт для Apple TV буде знати про Вас більше, ніж Ви про нього.

 

Ще в січні 2014 року Apple зареєструвала 3 нових патенти, але опубліковані вони лише зараз, в яких йдеться про нові сенсорні ємнісні пульти дистанційного управління. Схоже на те, що пульт можна буде використовувати до багатьох пристроїв Apple, але в патенті приклад наведений лише на телебаченні. 

Біометричний датчик вже вбудований в телефони компанії, а тепер він буде і в пультах дистанційного управління. Припускаємо, що він буде використовуватись для ввімкнення приладу і автоматичної загрузки профіля користувача відповідно до відбитку пальця. 

Вперше інформація про біометричний датчик в пульті дистанційного управління Apple TV з'явилась в травні, але лише зараз отримали підтвердження що таке можливо. Випуск нового Apple TV ще не був оголошений, а чутки про анонс восени 2015 стають все примарнішими, адже основні сили компанії зосереджені на Apple Music. Безперечно, такий пульт стане дуже корисним, заради нього варто придбати Apple TV. 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?