Презентація Apple: Покращений розумний годинник

26/08/2015

Компанія Apple не взяла участь у виставці IFA 2015, але вирішила зробити свою власну конференцію.

Розпочали конференцію з представлення Apple Watch 2, який став інноваційнішим та практичнішим. За словами Тіма Кука, 97% користувачів були задоволені першою моделлю, але старт продажів не був таким як хотілося. Основною причиною такого старту була відсутність програмних застосунків від сторонніх розробників. Новий розумний годинник не матиме такої проблеми. Покращені стандартні програми, як навігатор та декілька інших.

Крутою фішкою годинника є турбота про здоров’я ще ненародженої дитини, адже можна приложити годинник до живота вагітної жінки та він покаже пульс матері і дитини. Такий функціонал буде корисним і збереже здоров’я як матері, так і дитини.

Відтепер Apple Watch 2 можна буде використовувати з різними ремінцями, як білими, так і зі шкіри. Тепер годинник буде доступний в нових кольорах: золото, нержавіюча сталь та рожеве золото. Частина коштів від купівлі моделі з червоним ремінцем буде йти на боротьбу з СНІД.

Розумний годинник став кращим, але наскільки? І чи варто змінювати годинник на новий, адже на презентації не так вже й легко ним користувались. 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?