Поради від КТС: Вибір правильного ноутбука для студента

25/07/2015

Не секрет, що в Україні багато розумних людей, але всі вони працюють за кордоном. Не зважаючи на недосконалу систему освіти, випускники університетів легко конкурують з випускниками закордонних університетів. Багато в чому це залежить від бажання і зусиль студентів, але велику роль в цьому відіграє технічне забезпечення навчання.

Для студентів головний фактор в усьому – мобільність, тому ми розповімо Вам який саме ноутбук підійде не тільки для першокурсника, а й для студентів старших курсів різних спеціальностей. Наш вибір заснований на багатьох важливих для студента параметрах: мобільність, вага, час автономної роботи, зручність у використанні та багато інших.

Універсальний ноутбук

Для більшості студентів ідеальним буде Dell XPS 13 , адже він ніби створювався для навчання. Вага його складає лише 1,26кг, і досягнуто такий результат за рахунок 13,3-дюймового екрану з роздільною здатністю 3200х1800 пікселів. Така велика роздільна здатність робить екран візуально більшим, і вже за декілька хвилин використання забувається його малий розмір.

Не дивлячись на таку вагу і розміри, працює він на процесорі Intel Core i7 з тактовою частотою 2,4Ггц. Вбудована відеокарта Intel HD 5500 і 8Гб оперативної пам’яті забезпечать високу швидкість роботи системи Windows 8.1 на SSD, об’ємом 256Гб.

Ноутбук легко працює 12 годин без підзарядки, тому можна залишити зарядний пристрій вдома і не переживати що він невчасно розрядиться.

 

Для майбутніх «комп’ютерщиків»

Ноутбук Lenovo ThinkPad T450s розроблявся для забезпечення потреб ІТ сектору, тому стане ідеальним для студентів комп’ютерних наук. При вазі в 1,52кг він оснащений матовим 14-дюймовим екраном з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів. Працює на процесорі Intel Core i7 з тактовою частотою 2,6Ггц і 8Гб оперативної пам’яті, що буде достатньо для виконання багатьох операцій одночасно.

Клавіатура надзвичайно зручна, тому написання коду програми чи сайту принесе лише задоволення, а матове покриття екрану дозволить вільно це робити в парку.

Час роботи від батареї складає 15 годин, тому одної зарядки може вистачити і на 2 дня.

 

 Для майбутніх бізнесменів та юристів

Ноутбук Lenovo ThinkPad X250 важить лише 1,3кг і має матовий екран 12,5 дюймів з роздільною здатністю 1366х768 пікселів. Процесор слабший ніж в попередніх моделях, Intel Core i5 з тактовою частотою 2,2ГГц, але буде більше ніж достатньо для навчання в цих сферах.

Тачпад зручний у користуванні, трекпад зробить користування ноутбуком ще приємнішим, а сканер відбитків пальців допоможе захистити Вашу секретну інформацію.

Час роботи складає 15 годин, тому можна економити на електроенергії.

 

Для майбутніх економістів

Ноутбук Lenovo IdeaPad Flex 2 ідеально підходить для майбутніх економістів, адже приваблює навіть ціною. Важить він 2,3кг, але при цьому екран аж 15,6 дюймів з розширенням 1366х768 пікселів. Оснащений він 4Гб оперативної пам’яті та процесором Intel Pentium Dual Core з тактовою частотою 1,7Гц. Оснащений 2 накопичувачами: HDD на 500Гб та SSD на 8Гб(для операційної системи).

Основною особливістю чому ми обрали саме цей ноутбук є його висока оборотність екрану, при якій його можна використовувати для презентацій або зручного читання, а сенсорний екран полегшить його використання. Також є окрема цифровий блок клавіатури, що полегшить і пришвидшить роботи з цифрами.

Час роботи він акумулятора складає 6 годин, що достатньо для використання без підзарядки на всіх заняттях.

 

Для майбутніх архітекторів, дизайнерів

Ноутбук HP ZBook при вазі 1,56кг є справжнім монстром, який забезпечить всі Ваші потреби. Матовий 14-дюймовий екран з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів дасть можливість зручно працювати з інтерфейсом спеціалізованих програм, а процесор Intel Core i7 і 16Гб оперативної пам’яті забезпечать високу швидкодію. Крім цього, він оснащений дискретною відеокартою Firepro M4150 та SSD на 512Гб, що дасть Вам ще більше можливостей в використанні його.

Працює такий ноутбук від акумулятора близько 3 годин, але враховуючи його потужність – це не можна віднести до мінуса. Будь-яка спеціалізована програма по 3D моделюванню, відеомонтажу, комп’ютерної графіки та інших сфер буде легко працювати на ноутбуці, і Ви лише отримаєте задоволення від роботи з ними.

 

Висновки

Ми вибрали для Вас найкращі ноутбуки для навчання за різними напрямками, і будьте впевнені, що Ви не пожалієте в придбанні одного з цих ноутбуків. Вони не лише підібрані відповідно до вимог спеціальностей, а й розраховані на весь час навчання, тобто в Вас не буде потреби в придбанні новішого ноутбука у зв’язку з тим, що наявний «не справляється» з поставленими йому завданнями.

Ми вибирали ноутбуки всім колективом магазину, адже в нас працюють люди різних спеціальностей, і ми прислуховувались до думки кожного і враховували їх досвід навчання. Тому Ви можете бути впевненими, що ці ноутбуки допоможуть Вам стати відомою людиною в своїй сфері.

Приємного Вам навчання разом з правильною технікою від КТС.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?