Поповнення в Motorola

13/06/2015

Компанія Motorola представила новий модельний ряд смартфонів: бюджетний Moto G, потужний Moto X Style та експортний Moto X Play. Хоч ці моделі є покращеними попередниками, компанія зберегла їх основні переваги: ціна, налаштування та чистий інтерфейс.

moto-2015-family-portrait1.jpg?w=738

Лише за 180$ можна придбати Moto G і отримати доволі непростий, що не боїться води, телефон. Працює смартфон на базі Android 5.1.1 Lollipop з мінімальними надбудовами, тому Ви отримаєте чистий Android з додатковими функціями Moto Assist, Moto Display та Moto Actions. Телефон оснащений 5-ти дюймовим дисплеєм, 1Гб або 2Гб оперативної пам'яті та 8Гб внутрішньої пам'яті, яку можна збільшити картою MicroSD. До послуг користувача чип SnapDragon 410 та модуль камери на 13 мегапікселів (такий самий як на Nexus 6); працює телефон від батареї ємністю 2470 мАм/г. Поставляється телефон з додатковими змінними панелями, тому Ви зможете в будь-який час змінити вигляд вашого телефону.

moto_g_black_white_hero.jpg

Смартфон Moto X - флагман компанії, упакований в найкращі компоненти. До ваших послуг 5,7-дюймовий дисплей, шестиядерний чип SnapDragon 808, 3Гб оперативної пам'яті, 21Мп камера та 64Гб внутрішньої пам'яті.

Як і в Moto G, Moto X Style буде зі змінними панелями. Продаж розпочнеться у вересні за ціною "менше на 200-300$" ніж аналогічні моделі інших виробників, тому буде дешевший за iPhone 6 Plus та Samsung Galaxy Note Edge, але дорожчий за OnePlus2.

moto_g_black_underwater.jpg

Модель Moto X Play не буде продаватись в США, а лише в Європі, Латинській Америці та Канаді. На борту пристрою 8-ми ядерний процесор SnapDragon 615, 2Гб оперативної пам'яті, 21Мп основна камера та акумулятор на 3630 мАм/г.

Безперечно, Motorola залишається одним з небагатьох виробників, які піклуються про своїх покупців та роблять все можливе для задоволення їхніх потреби за мінімальну ціну.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?