Покупки на дивані стануть простішими

26/06/2015

У березні минулого року Samsung оголосила про розробку Samsung Pay – сервісу мобільних платежів, який має стати головним конкурентом Apple. Користуватись сервісом можна буде не лише на смартфонах, а й на телевізорах Samsung 2014 та 2015 року випуску.

На мобільних пристроях Samsung Pay працює з використанням NFC та магнітної стрічки, що забезпечує легке використання в будь-якому магазині. На Samsung TV сервіс буде простішим, адже партнерство з PayPal дає можливість використовувати PIN код.  Запуск сервісу може дати поштовх до популяризації Tizen і її стрімкого розвитку.

Перегляньте, як Samsung пояснює процес оплати через телевізор:

Сервіс платежів на Samsung Smart TV розробляється з нуля для забезпечення легких і швидких покупок через телевізор. Він підтримує основні кредитні і дебетові картки, PayPal та інші варіанти мобільних розрахунків. Найкраще те, що користувач зможе завершити покупку за 3 кроки після початкового налаштування реєстрації. Спочатку треба вибрати що бажаєте придбати, потім натиснути кнопку «Pay Now» і ввести персональний ідентифікаційний код. От і все.

Компанія гарантує високий захист платежів, адже буде використовуватись віртуальна клавіатура для введення інформації.

Компанія Samsung не хоче відставати від Apple, і робить все можливе для досягнення цієї мети. Схоже, що таке суперництво йде на користь розвитку технологій, тому ми лише за продовження їхньої боротьби за звання найкращої компанії.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?