PlayStation Plus та PlayStation Now об’єдналися в PlayStation Plus

29/03/2022

Джим Раян, який є президентом Sony Interactive Entertainment заявив про об’єднання двох сервісів — PlayStation Plus та PlayStation Now. Після злиття вони отримають назву першого — PlayStation Plus. Підписка на оновлений сервіс буде доступна в трьох варіантах:

  • PlayStation Plus Essential. З цією підпискою користувач буде отримувати дві гри щомісяця, знижки та хмарне сховище. Це перший рівень підписки і він дуже схожий на PlayStation Plus у тому варіанті, який вже давно знайомий користувачам. Вартість підписки для Європи — €59.99 євро на рік.
  • PlayStation Plus Extra. Користувачам цієї підписки буде доступно 400 ігор для PS4 та PS5. В цю підписку також будуть входити ігри з каталогу PS Studios та інших партнерів Sony. Ціна на PlayStation Plus Extra в Європі становить €99,99 на рік.
  • PlayStation Plus Premium. Ця підписка містить всі переваги перших двох, а крім цього додатково ви матимете доступ до 340 ігор (включаючи ігри для PS3 через потокову передачу в хмарі та ігри для PS2 та PSP). Також підписники отримають можливість до хмарного геймінгу для оригінальних ігор для PlayStation, PS2, PSP, PS4, а грати можна буде на PS4, PS5 і навіть на комп’ютері. Фішкою цієї підписки також є можливість спробувати пробні версії ігор, а тоді визначатися чи варто їх купувати. Ціна підписки в Європі €119,99 на рік.

9jbMlmilffdNp4o9HcZ217oRuuouN7dzgg8a2SmDvxdY96yuGooKC4Yupj2p20tAKtq1WDhxmlqGnPWHfhXuElAzk8VEFl6zERSBtb9_ScnXRNAEqMvazxx5xosKT71NH6X3ZdXo

На тих ринках, де недоступна можливість без хмарної потокової передачі буде діяти спеціальний пакет PlayStation Plus Deluxe, де будуть класичні ігри для PlayStation, PS2 та PSP. Повністю на новий сервіс користувачі перейдуть до кінця першої половини 2022 року.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?