Перше глобальне оновлення для Windows 10 вже доступне для завантаження

21/12/2015

Компанія Microsoft не має права створити таку ж репутацію для Windows 10, яку вони створили для попередньої операційної системи. Тому вже через 3 місяці після офіційного релізу нової ОС світ побачив перше глобальне оновлення, яке вже можна безкоштовно завантажити за умови наявності облікового запису в MSDN.

Спеціалісти компанії суттєво попрацювали над оптимізацією і без того добре працюючої операційної системи, і тепер вона завантажується на 30% швидше ніж Windows 7 на такому ж комп’ютері. Крім цього, покращили стабільність роботи, тому має бути менше «вильотів» програм та інших неприємних сюрпризів.

Значних змін зазнав голосовий помічник Cortana, який тепер вміє використовувати контактні дані, нагадувати про заплановані заходи та навіть замовляти таксі. На жаль, ми не можемо використовувати всі ці нововведення, адже він досі недоступний в Україні, хоча його географія розширилась на Японію, Канаду, Австралію та Індію.

Браузер EDGE досі не має підтримки сторонніх розширень, проте в ньому покращили швидкодію та безпеку, а також синхронізацію списку для читання з іншими пристроями на Windows 10. Крім цього, змін зазнали більшість вбудованих програм, такі як «Пошта», «Календар», «Фото», Groove, Xbox, OneNote та інші.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?