Основний продукт Apple - розумний годинник

17/06/2015

Корпорація Apple опублікувала фінансову звітність за другий квартал 2015 року, що вона робить кожного кварталу, але саме зараз її звинуватили в брехні. Журналісти запідозрили прибуток від інших товарів, адже в звітному кварталі він становив 2,6 мільярда доларів, а в попередньому - 1,7 мільярда доларів.

Тім Кук особисто пояснив журналістам таку різку зміну: до прибутків від інших товарів належать надходження від продажу iPod, Beats та аксесуарів до основної продукції. Apple Watch також входить в цей пункт звітності, і саме через нього Apple звинувачують в брехні.

На старті продажів Apple Watch були виготовлені в малій кількості, так як компанія не була впевнена в успіху нового гаджета. Відразу відчувалась нестача розумних годинників на прилавках магазинів, тому компанія шукала шляхи різкого збільшення виробництва розумних годинників. Збільшення виробничих потужностей припало на кінець весни, тому бум продажів настав в червні. Компанія досі не можна визначити необхідний об'єм виробництва Apple Watch, так як в минулому місяці не встигали проводити інвентаризацію, і відразу з конвеєра годинники потрапляли в магазини. Тому Apple Watch - найпопулярніший товар компанії сьогодні.

Говорити чіткі цифри не в стилі компанії Apple, але Тім Кук запевнив, що на продажі розумного годинника припадає 874 мільйона доларів доходу. При ціні в 500 доларів, легко вираховується, що компанія в останньому кварталі продали більше ніж 1,7 мільйона розумних годинників. Але і в цю цифру журналісти не вірять і стверджують, що продажі не можуть перевершувати 1,4 мільйона Apple Watch.

Компанія планує збільшувати виробництво, щоб бути готовими до новорічних свят, адже Apple Watch стане ідеальним подарунком. Популярність годинника підтверджують і користувачі, адже, одягнувши годинник один раз - бажання його знімати не виникає.

Звинувачення компанії в брехні є безпідставним, адже ще жодний журналіст не надав доказів своєї правоти. Як би там не було, але ми знаємо одне - Apple розуміє що робить, а розумний годинник має бути в кожного.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?