OPPO Enco Air 3i: навушники з просторовим звучанням та автономністю 35 годин

19/11/2023

Нещодавно компанія Oppo представила чергові бездротові навушники OPPO Enco Air3i. Орієнтуватися серед моделей бюджетних навушників OPPO стає непросто, адже компанія оновлює бюджетну лінійку TWS-навушників достатньо часто. 

Модель Enco Air3i точно сподобається для прихильників навушників-вкладишів, які не мають силіконових насадок і створюють дискомфорту глибоко проникаючи у вушний канал.

gNy6qifcvBUajuzxPxgu6GwV6gPgxqZuS8eKlW9JKPe6MI2e2qftvcmbhzCyMAmlDH5o96nfc0Iujt07rNROYdjynSlybO8NwZRVcKLhvyxhMDR-5sILt037miHtWVB20rADv98EN0fhXSy82mLIB1k

КОМПЛЕКТ ТА ДИЗАЙН

Цікаво, що в комплекті з навушниками є тільки інструкція, тому кабель для заряджання доведеться докупити окремо або ж використовувати від інших гаджетів. Добре, що роз’єм на кейсі USB Type-C, тому швидше за все, що у вас в наявності має такий бути, хоча простіше було б якби він був в комплекті.

По дизайну ці навушники схожі з тими, що ми бачили раніше — компактний кейс, що схожий на річковий камінець та напівпрозора кришка через яку видно чи навушники є в кейсі. Клавіша активації Bluetooth на корпусі відсутня.  Для підключення достатньо відкрити кейс або ж затиснути на кілька секунд сенсорні зони на обох навушниках. До речі, навушники дуже міцно фіксуються в кейсі і не випадуть навіть, якщо його потрусити.

В дизайні навушників нічого революційного — це класичні навушники відкритого типу з короткою ніжкою, яка краще фіксує їх у вушній раковині. До речі, один навушник важить всього 3,7 грама, тому після кількох хвилин прослуховування ви навіть можете забути, що ви їх використовуєте.

На кожному навушнику є сенсорна зона для керування відтворенням та режимами.

Навушники захищені по стандарту IPX4, а це означає, що вони годяться для активних занять спортом і витримають потрапляння крапель рідини, але не більше. Повне занурення вони можуть і не пережити. 

bTutHcCmecxrYxBJAWNtR2fisIZ8QbB09FKey9w3CJfG-FNZlxu_jzP0RKtbSMb7t1q0Y2VVgbpp2ikOsCwYPrAUPnR4cs5s0aOufgcu-NnRVjtLu4U4U7Xj04pAVd0Wic3I5SiUo7ljt6emU4CtSCY

ЗАСТОСУНОК

Ви можете розширити можливості Enco Air3i, якщо завантажите застосунок Hey Melody. Він доступний на Android та iOS. Щоправда, в iOS версії поки що немає можливості додати модель Enco Air3i, але це питання часу.

В застосунку ви можете бачити рівень заряду кейсу та навушників. Також в ньому є можливість налаштувати під себе еквалайзер та увімкнути режим підсилення басів (Bass Boost). Цей режим рекомендуємо використовувати, адже навушники-вкладиші через особливості конструкції не можуть забезпечити настільки глибокий як внутрішньоканальні навушники.

WMuc8T6MD4f09GXbJFt3xpxeqfniqk47go_UC8muYVEN4VAO-94meGmRTbc--_2N61yCD5wSBLJl2Y1jCIo70x-8tlqljGJIx6_A03KJuyMs_lXU38RFGrxlO0oufRCLcr7AxdCTjMP5GSDax3v1QxI

Також в застосунку є можливість увімкнути режим просторового звучання OPPO Alive Audio. Така можливість часто є прерогативою дорожчих навушників, але тут виробник теж додав таку фішку. В цьому випадку це більше маркетинговий хід, ніж необхідність.

Застосунок дозволяє увімкнути ігровий режим в якому затримка звуку зменшується до 47 мілісекунд. При прослуховуванні музики та перегляді відео це непомітно, але як тільки ви спробуєте грати ігри, то відразу відчуєте різницю. На відміну від OPPO Alive Audio ігровий режим насправді практична функція.

Традиційно Hey Melody дає можливість налаштувати керування під себе, де ви можете вибирати дії для одинарних, подвійних, потрійних і тривалих тапів по кожному з навушників. Одинарні тапи є сенс взагалі відключити, щоб не допускати випадкові дотики, які будуть впливати на відтворення.

ЗВУЧАННЯ

Навушники з’єднуються зі смартфоном через Bluetooth 5.3. Є підтримка базових кодеків AAC і SBC. На жаль підтримки більш просунутих кодеків на кшталт aptX тут немає.

Кожен навушник оснащений титановим драйвером 13,4 мм. Навушники звучать м’яко. Представлені всі частоти, але для більш акцентованого звучання низьких частот варто вмикати режим підсилення басів.

PIWW2Ap9UNk7Sl_Yp2OgiGVVB_359-MhfkzYkF9_V93EC_qovvpQmWkLARjOr4-Ks0WxvNrba3YZD3krkv-Xw560LvP-eoFtO0rVBj9awtuaQ-ftPO8QIFMescsaC41crkpefdzZdFF4tl3VyAmpYsE

Максимальна гучність на середньому рівні, а тому немає ніякого свисту чи тріску навіть на 100% гучності. Загалом OPPO Enco Air3i підходять для різних завдань — прослуховування музики, перегляд відео, ігри та дзвінки. До речі, мікрофони в  OPPO Enco Air3i чудово справляються з шумами навколишнього середовища під час дзвінків і співрозмовник чує лише ваш голос, а не те, що відбувається навколо.

Крім того, навушники мають стабільне з’єднання зі смартфоном. В межах квартири з’єднання точно не буде розриватися.

АВТОНОМНІСТЬ

Від одного заряду навушники можуть грати 5,5 годин, що суттєво краще в порівнянні з попередньою моделлю, де автономність була на рівні 4 годин. З кейсом навушники мають автономність 35 годин.

Щодо заряджання, то навушники в кейсі на 100% заряджаються менше 1 години, а кейс відновлює повний заряд за 2,5 години. 

itYGuagPOouoGKXy4Mc4v0guogY8jsfAMnoiwZjJZZPFJJnGejMPmyHWga68tagh33W0Prafzn1WQK_rnS0JToHhHEwEEEfi3_DeNXXW6Jjlmk7-0KLy7_Zb4Yq-mNM3EU5REcvygjEhpJb4FEWahgA

ВИСНОВКИ

OPPO Enco Air3i — чудово збалансовані навушники-вкладиші у вищому бюджетному сегменті. Вони дуже легкі, добре сидять у вухах, м’яко звучать, а завдяки застосунку Hey Melody можуть похвалитися можливістю налаштування керування, просторовим звучанням та можливістю відрегулювати еквалайзер. Звісно ці навушники не підтримують активне шумозаглушення через відкриту форму, не мають функції автопаузи чи мультипоінту, бо це фішки навушників вищого класу, однак у своєму сегменті вони мають все необхідне, щоб претендувати на високе звання “топ за свої гроші”.

 

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?