OPPO Enco Air3 Pro: бамбукова діафрагма та підтримка кодеку LDAC

09/06/2023

В травні компанія OPPO представила OPPO Enco Air3 Pro. Це вже третє покоління TWS навушників Enco Air з приставкою Pro. На перший погляд навушники нічим не відрізняються від десятків конкурентів, але насправді всі ключові зміни відбулися всередині навушників і про це далі в матеріалі.

199_1.jpg

КОМПЛЕКТАЦІЯ ТА ДИЗАЙН

В коробці мінімальний набір найнеобхідніших аксесуарів — змінні силіконові насадки та кабель для заряджання USB Type-A на USB Type-C.

Дизайн кейсу нагадує гладенький камінь з берега гірської річки, він глянцевий, тому легко збирає відбитки пальців, але вони легко видаляються. Та й по-правді кажучи це ніколи не було проблемою для власників бездротових навушників.

83_6.jpg

Верхня кришка кейсу має прозору накладку і це дизайнерська фішка цього кейсу. Практичного значення вона немає, але виглядає красиво. На передній частині є індикатор зарядки та логотип OPPO. На нижній частині кейсу є роз’єм для заряджання Type-C.

56_9.jpg

Навушники мініатюрні, захищені від вологи та пилу по стандарту IP55, а ще одним цікавим рішенням від OPPO стало те, що позначки правого та лівого навушника не вигравіювані, а вирізані прямо у корпусі.

3_28.jpg

ФІШКИ ТА ФУНКЦІЇ

Бамбукова діафрагма

Рекламна кампанія цих навушників будувалася на тому, що вони мають унікальні фішки, а саме — бамбукову діафрагму та адаптивний процесор з автоматичним регулюванням гучності. Це перші TWS-навушники, які можуть похвалитися такими фішками.

Що бамбукова діафрагма дає на практиці в порівнянні з діафрагмою з титановим покриттям? Вона на 60% легша, що дозволяє швидше реагувати на зміни звуку, а ще на 56% жорсткіша, що робить її менш чутливою до деформацій.

72_7.jpg

Застосунок Hey Melody

Ви можете встановити застосунок Hey melody і налаштовувати сенсорне керування під себе, а також гратися з іншими налаштуваннями, наприклад вмикати режим шумозаглушення чи режим прозорості. 

9_20.jpg

Є спеціальний ігровий режим в якому затримка звуку на рівні 47 мс. Це ідеально для шутерів та інших ігор, де потрібна максимальна концентрація. 

11_21.jpg

До речі, з’єднання зі смартфоном чи іншими пристроями відбувається через Bluetooth 5.3. Що приємно, навушники підтримують технологію Google Fast Pair. Також у навушниках присутня функція автопаузи, коли музика припиняється, якщо дістати навушник з вуха.

51_11.jpg

Golden Sound

В застосунку можна налаштувати звук під себе завдяки функції, яка називається Golden Sound. Ваші вуха і можливості сприймати звук будуть заміряні в ручному режимі і ви отримаєте ідеальний персоналізований профіль налаштувань звуку.

7_23.jpg

Підключення до двох пристроїв одночасно

Ці навушники дозволяють підключатися до двох пристроїв одночасно, позбавляючи вас від необхідності від’єднуватися від одного Bluetooth-пристрою і знову підключатися до іншого. Поставте пісню або відео на паузу або вимкніть звук на одному пристрої, а потім натисніть кнопку відтворення на іншому, і навушники автоматично перемкнуться.

32_13.jpg

ЗВУЧАННЯ

Якщо порівнювати якість звуку цих навушників, то вони можуть легко позмагатися з AirPods Pro 2, а в деяких параметрах будуть навіть краще. В застосунку є можливість вибирати один з трьох пресетів — Original Sound, Bass Boost, Natural inspiration.

4_27.jpg

Навушники підтримують кодек LDAC, а на коробці є наліпка Hi-Res Audio. Насправді, якщо відкинути всі маркетингові меседжі, то варто віддати належне Oppo Enco Air 3 Pro. Ці навушники чудово звучать. Звук м’який, баси глибокі, є ширина сцени, а завдяки тому, що вони внутрішньоканальні ви будете відчувати найдрібніші деталі.

6_25.jpg

АВТОНОМНІСТЬ

Виробник заявляє, що навушники від одного заряду можуть грати 7 годин. Звісно цей показник буде менший, якщо ви будете використовувати навушники з увімкненим режимом ANC чи ігровим режимом, а також якщо гучність буде максимальною. 

22_15.jpg

Однак при гучності нижче середньої з вимкненим ANC ви можете отримати до 8 годин відтворення від одного заряду, а це навіть вище від заявленого виробником показника. Разом з кейсом навушники забезпечують автономність на рівні до 30 годин. Є підтримка швидкої зарядки, коли за 10 хвилин заряджання ви отримаєте ще 2 години відтворення.

7_19.jpg

ВИСНОВКИ

Приємно, що всі рекламні меседжі, які стосуються цих навушників — не просто маркетингові хитрощі, а реальні і практичні фішки для повсякденного користування. OPPO Enco Air3 Pro відмінно звучать, можуть підключатися до 2-х пристроїв одночасно, підтримують кодек LDAC, мають автономність на рівні 7-годин від одного заряду, підтримують швидку зарядку та функцію автопаузи, керуються з фірмового застосунку. Придбати ці навушники можна прямо зараз перейшовши за посиланням.

 

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?