OnePlus: вбивця повертається

18/06/2015

Всіма відомий OnePlus One не так давно показав яким має бути справжній телефон, і на довгий термін затьмарив флагмани провідних виробників. Ходило багато чуток щодо розробки нової моделі, і нещодавно вони отримали вагоме підтвердження.

В мережі з'явилось відео на якому демонструється проходження Antutu Benchmark, і, за результатами, OnePlus 2 збирається знову «вбити» флагмани конкурентів, адже набрав майже 50000 балів.  

 

З відео видно, що модель називається ONE A2001 і буде декілька конфігурацій. Телефон оснащений 16 Гб вбудованої пам'яті і "лише" 3Гб оперативної пам'яті, працює на процесорі SnapDragon 810 з 5,5 дюймовим Full HD екраном. 

На відміну від попередньої моделі, OnePlus 2 матиме багато конфігурацій і привабливу ціну. Точно будуть моделі з 16, 32 і 64 Гб внутрішньої пам'яті та з можливість вставити додаткову карту пам'яті(її максимальний об'єм поки що не відомий). На вибір буде 3 або 4 Гб оперативної пам'яті, що дає можливість не переплачувати якщо не потрібна супер потужність. Телефон стане ідеальним для селфі, адже фронтальна камера 8Мп, а основна - 13Мп. Керувати всім цим можна буде під управлінням Android 5.1.1 LolliPop. 

Враховуючи можливість вибору різних конфігурацій і приємну цінову політику, можна стверджувати, що телефон стане справжнім бестселером. Саме він дасть можливість отримати пристрій, який ще довго буде на вершині технологій.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?