Оцифровуємо освіту - тренінг у КТС з цифрової культури

02/03/2018

Перший день весни розпочався у КТС з нової ініціативи - покращити цифрову культуру освітян. Сучасна школа ставить перед педагогами більше викликів, їм необхідно розуміти гаджети, якими користуються діти та вміти управляти пристроями, які застосовуються під час уроків.

Спільно із компанією-партнером Inter Systems, корпоративний відділ КТС організував тренінг, на якому були представлені новітні технічні інструменти, які застосовуються у галузі освіти. Учасники змогли ознайомитися із основними продуктами компанії Inter Systems, авторизованим партнером якої є КТС.

СТАТЬЯ.jpg

Вже сьогодні, у школах України можуть застосовуватися цифрові мікроскопи, інтерактивні дошки, документ-камери та спеціальні шкільні комплекти датчиків вимірювання даних. Представники компаній наочно показали, як виглядають нові пристрої, розповіли про їх можливості роботи та застосунку у навчальному процесі. Також організатори поділилися матеріалами, які допоможуть освітянам самостійно поглиблювати свої знання у новітній техніці - таким чином всі покоління будуть краще розуміти один одного та користуватись надбаннями технологій для підвищення ефективності освіти.

Дякуємо організаторам та учасникам за корисно проведений час, цікаві питання та підтримку ініціативи КТС - давайте розвивати цифрову культуру разом!

 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?