THE O допоможе власнику не втрачати свої речі

15/10/2015

Дуже цікавий та корисний ґаджет був знайдений нами на KickStarter. Маленький THE O, по суті, являє собою спеціальний датчик, розташований у стильному корпусі.

За допомогою спеціального мобільного додатку, що йде у комплекті з гаджетом, пристрій підключається до смартфона власника та налаштовується користувачем згідно з його особистими потребами. Принцип дії THE O наступний: пристрій вимірює відстань між собою та смартфоном власника. Коли ця відстань досягне заданої критичної межі, гаджет відправить на смартфон попереджувальний сигнал, котрий сповістить власника, що він залишив річ, до якої прикріплений «розумний» пристрій.

Завдяки своєму невеликому розміру, гаджет може не тільки приєднуватись до одягу чи валіз, – його дуже легко приєднати до ключів у якості брелоку. Для цього команда стартапа навіть створила спеціальні аксесуари.

Розробники обіцяють, що користувач зможе власноруч визначати безпечну зону пристрою – в її межах гаджет не буде бити тривогу, на яку б відстань не віддалився від нього власник.

THE O працює на змінній батареї та має захист від вологи по стандарту IPX6. Ціна гаджета починається від £37 за комплект (4 пристрої та аксесуар до них). Проект уже став успішним: за 23 дні до закінчення краудфандінгової компанії пристрій зібрав більше ніж £53 тис, при необхідних £32 тис. Приєднатися до THE O можна на його офіційній KickStarter-сторінці. Постачання гаджетів інвесторам заплановано на лютий 2016.    

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?